Gjest Nedfall Skrevet 3. mai 2010 #1 Del Skrevet 3. mai 2010 Har lagt merke til at dette pålegget tilsynelatende varer "evig": Har en boks stående som gikk ut på dato i november i fjor, likevel kan jeg ikke merke noe særlig smaksforskjell på denne, og en som er ett par uker gammel. Og nei, ingen tegn til mugg ! Begge står, og har alltid stått i romtemperatur. Er de proppa fulle i E stoffer, eller er bare peanøttsmør særdeles lite interessant for bakterier og sopp? Det er altså denne vanlige grove typen fra Mills. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanel.No5 Skrevet 3. mai 2010 #2 Del Skrevet 3. mai 2010 Peanøttsmør som man kjøper, inneholder som regel en større andel transfett/mettet fett og har dermed lang holdbarhet og kan stå i romtemperatur Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå