Gjest Nedfall Skrevet 3. mai 2010 #1 Skrevet 3. mai 2010 Har lagt merke til at dette pålegget tilsynelatende varer "evig": Har en boks stående som gikk ut på dato i november i fjor, likevel kan jeg ikke merke noe særlig smaksforskjell på denne, og en som er ett par uker gammel. Og nei, ingen tegn til mugg ! Begge står, og har alltid stått i romtemperatur. Er de proppa fulle i E stoffer, eller er bare peanøttsmør særdeles lite interessant for bakterier og sopp? Det er altså denne vanlige grove typen fra Mills.
Chanel.No5 Skrevet 3. mai 2010 #2 Skrevet 3. mai 2010 Peanøttsmør som man kjøper, inneholder som regel en større andel transfett/mettet fett og har dermed lang holdbarhet og kan stå i romtemperatur
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå