Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Nedfall
Skrevet

Har lagt merke til at dette pålegget tilsynelatende varer "evig": Har en boks stående som gikk ut på dato i november i fjor, likevel kan jeg ikke merke noe særlig smaksforskjell på denne, og en som er ett par uker gammel. Og nei, ingen tegn til mugg ! Begge står, og har alltid stått i romtemperatur.

Er de proppa fulle i E stoffer, eller er bare peanøttsmør særdeles lite interessant for bakterier og sopp?

Det er altså denne vanlige grove typen fra Mills.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Peanøttsmør som man kjøper, inneholder som regel en større andel transfett/mettet fett og har dermed lang holdbarhet og kan stå i romtemperatur

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...