høst Skrevet 25. februar 2002 #1 Del Skrevet 25. februar 2002 Kunne vært artig å få høre hvilken meny dere skal ha. Vi er i planleggingsfasen, men lurer på å ha fisk til hovedrett. Da bør det vel være kjøtt til forrett. Kalkunbryst til hovedrett høres også godt ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. B Skrevet 25. februar 2002 #2 Del Skrevet 25. februar 2002 Vi skal antageligvis ha dette, men har ikke bestemt oss 100% enda: Forrett: Marinert scampi på spyd lagt på ruccolasalat & paprikasaus. Hovedrett: Fylt kalvefilet lagt på morkelsaus tilsmakt med cognac, bouget av grønne bønner og grillet squash. Dessert: Sjokolademousse med bringebær. Det er desserten vi er mest usikre på.. kan noen svare på hva panna cotta og marashino er? _________________ 08juni021212[ Dette Innlegg er endret av: 08juni02 den 2002-02-25 18:57 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gunhild Skrevet 25. februar 2002 #3 Del Skrevet 25. februar 2002 Til forrett skal vi ha avocado med røkelaks, til hovedrett urtekalkun med hasselbackpotet og gr.saker (har ikke bestemt hvilken type), til dessert skal vi ha tiramisu. Jeg skal lage forrett og dessert + tilberede potetene selv. (skal ha 11 gjester, og dette kan tilberedes dagen før). Har akkurat fått vintips fra polet nå, og gleder meg til se litt nærmere på det. Lykke til i menyvalg! Gå for kalkunbryst! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Niso Skrevet 25. februar 2002 #4 Del Skrevet 25. februar 2002 Panna Cotta: http://www.google.com/search?hl=no&q=%22pa...na+cotta%22&lr= Marashino: http://www.google.com/search?hl=no&q=marashino&lr= Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. B Skrevet 25. februar 2002 #5 Del Skrevet 25. februar 2002 Niso: Takk for det.. tror vi synes sjokolademousse med bringebær høres best ut vi.. _________________ 08juni021212[ Dette Innlegg er endret av: 08juni02 den 2002-02-25 19:09 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anni Skrevet 25. februar 2002 #6 Del Skrevet 25. februar 2002 Vi har ikke bestemt oss 100% enda. Men det blir nok noe sånt som dette: *FORRETT: Skalldyrsalat i sprøstekte terteskjell *HOVEDRETT: Hjortestek med fløtesaus, ripsgele og grønnsaker *DESSERT: Varme kirsebær med vaniljeis og egglikør 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
270702 Skrevet 25. februar 2002 #7 Del Skrevet 25. februar 2002 Vi tror det blir denne menyen - det er jo midt på sommeren, så vi prøver å gjøre det litt sommerlig...... Forrett: Kremet fiskesuppe med kreps, reker osv Hovedrett: Lammestek med poteter(vi har ikke bestemt hva slags enda), fløtesaus og grønnsaker Dessert: jordbær med vaniljekrem (krem og vaniljekrem) _________________ 270702 1212[ Dette Innlegg er endret av: 270702 den 2002-02-25 20:59 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
june2002 Skrevet 26. februar 2002 #8 Del Skrevet 26. februar 2002 Vi bestemte oss for dette [*]Røkt dyrekjøtt med melon og mangosaus.. [*]Hvitløkspekket og rødvinsmarinert lammelår på rattataouille, smørdampet broccoli, rosmarinsaus og fløtegratinerte poteter.. [*]Hvit sjokolade-mousse med espressoflak.. Nam, jeg får vann i munnen igjen 1212[ Dette Innlegg er endret av: june2002 den 2002-02-26 01:10 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
VinterFru Skrevet 26. februar 2002 #9 Del Skrevet 26. februar 2002 Mitt tips er å droppe fisk som hovedrett, med mindre alle gjestene kommer fra kyst kommuner og spiser mye fisk.... Kjøtt er litt mer alt-om-favnende12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eventyrbrud Skrevet 26. februar 2002 #10 Del Skrevet 26. februar 2002 Jeg er litt uenig med deg Vinterfru! I bryllupet vår for litt over en uke siden hadde vi fisk til hovedrett. Gjestene var fra seg av begeistring, de visste rett og slett ikke at fisk kunne smake så godt!! Vi hadde en kombinasjon av laks og steinbitt med en herlig saus til + mye annet godt. Alle våre gjester kom fra østlandet. Vær litt vågal, det går helt sikkert bra! 1212[ Dette Innlegg er endret av: Eventyrbrud den 2002-02-26 09:51 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 26. februar 2002 #11 Del Skrevet 26. februar 2002 Vi skal ha flg. meny: Forrett: Fisk og Skalldyr tallerken Hovedrett: Surstek m/Waldorfsalat, friske grønnsaker og fløtegratinerte poteterl Dessert: Hjemmelaget is med friske bjørnebær Namm namm. Vi har også tatt i betraktning at alle skal like maten vår. Da vi har en del kresne folk i familiene våre og blant venner samt bruden 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blomst Skrevet 26. februar 2002 #12 Del Skrevet 26. februar 2002 Hei ! Vi skal ikke ha meny, men en varmbuffet. Dette gleder vi oss veldig til, for andre har gjort dette med denne kokken før, og skrytt noe voldsomt. Her vil det da serveres; Helstekt laks, scampi, friterte kongereker, Kylling Thai og Provance, oksefilet, lam, pastasalat, forskjellige brød og mengder med jordbær. Blir helt sulten bare av å skrive det Eneste ulempen jeg kan nevne ved denne type bespisning er at det finnes lite erfaring på området. Spiser man slik mat fortere, enn når man må sitte å vente på kelner ? Spiser folk mer når de har mer å velge i osv. Men vi prøver. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anni Skrevet 26. februar 2002 #13 Del Skrevet 26. februar 2002 Blomst - Nå ble jeg sulten også! Det der høres kjempegodt ut! Nam nam.. Hilsen Anni med vann i munn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 26. februar 2002 #14 Del Skrevet 26. februar 2002 Hei til vårt bryllup hadde vi: Gratinerte sjøkreps og grillet kamskjell med marinerte urter og machesalat. Pannestekt ulkefilet, servert med tapenade, finskårne grønnsaker og kremet hvitvinsaus Honningglasert fransk andebryst med sesongens friske grønnsaker og en fyldig solbærsaus Hjemmelaget sorbet akkompagnert av høstens marinerte frukter og bær Hilsen Lizzy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
june2002 Skrevet 26. februar 2002 #15 Del Skrevet 26. februar 2002 Må bare si at min søster hadde fisk til hovedrett, og det ble kjempesuksess!! Har aldri vært i bryllup de har snakket så godt om maten! De hadde dette: * Fisk- og skalldyrsuppe med aiolo sambal * Varmrøkt pepperlaks med ...poteter, asparges, gulrøtter, agurksalat og krydret rømme/saus * Eksotisk ostekake med jorbærsaus Alt var nyydelig! Men det sistnevnte er veldig lett å lage, godt og meget vakkert på tallerkenen. (Et kakestykke på en tallerken (1/8), jorbærsaus rundt (som på kokkeprogram på tv'n), en halv jorbær på toppen, og drysse melis over dt hele NB Husk å ha kalde tallerkener om det er varmt)12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eivissa Skrevet 26. februar 2002 #16 Del Skrevet 26. februar 2002 Dette er vår meny: Forrett: Melon med spekeskinke Hovedrett: Reinsdyrfilet med grønnsaker og kokte poteter Dessert: Hjemmelaget vaniljeis med multer, bjørnebær, bringebær og jordbær Til min forlover som er vegetarianer: Forrett: Rekecoctail Hovedrett: Breiflabb Dessert: En slags sorbet12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå