Gå til innhold

MelaSlim eple-eddik


@lfa

Anbefalte innlegg

  • 5 måneder senere...

Fortsetter under...

Gjest kathrine

Har prøvd dette produktet som er med på å sende fettstoffene i blodet. Har brukt dette produktet nå i 2 uker. Ser en stor forskjell! Det virker!

Men det virker sikkert forskjellig fra person til person. Alle har ikke den samme kretsen, men anbefaler dette produktet sterkt til de som vil miste noen kilo.

Mvh,

Kathrine

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syre senker tømmingen av magesekken og senker dermed den "glykemiske indeksen" på maten. På grunn av dette vil syreinntak før måltidene hos de aller fleste føre til vekttap. Hvis du drikker et stort glass vann med eplesidereddik (f.eks 1/20 eddik - smaker faktisk godt!) i før hvert måltid vil du sannsynligvis oppleve vektreduksjon - har selv brukt "syretrikset" med godt resultat! - tror ikke kapslene fungerer noe bedre, de er bare dyrere...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitronsaft (1/2 sitron i en halvliter vann) i før hvert måltid vil du sannsynligvis oppleve vektreduksjon - har selv brukt "syretrikset" med godt resultat! - tror ikke kapslene fungerer noe bedre, de er bare dyrere...

Virker dette virkelig :o ?

*Løpe å kjøpe sitroner*

eplesidereddik (f.eks 1/20 eddik - smaker faktisk godt!)

Er det samme hvilken type eplesidereddik en bruker? Kan man feks bruke den "vanlige" de har i dagligvarehandelen??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Virker dette virkelig  ?

Jeg har i hvertfall opplevd å gå ned i vekt på denne måten... Og det koster ikke stort å prøve, så selv uten garanti, er det ikke verdt et forsøk? :blunke:

Kan man feks bruke den "vanlige" de har i dagligvarehandelen??
Ja, jeg har brukt Heinz eplesidereddik - koster 20 kr elns. på Rema
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke på dette. Har aldri sett seriøs forskning som viser at det har noen effekt. Det som kanskje er årsaken til vekttapet er at man drikker et stort glass vann før maten. Da blir man fortere mett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det finnes seriøs forskning som viser at syre senker tømmingen av magesekken, og dermed fører til vekttap. Hvor effektivt det er alene kan nok variere veldig, men det finnes faktisk seriøs forskning som støtter dette.

Du får forresten samme effekt av å bruke syre sammen med maten, f.eks. olje/eddikdressing over salaten, sitron presset over maten etc. her kan ikke effekten forklares med metthetsfølelse etter vann heller...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...