Gå til innhold

Ferieanbefaling i slutten av juli


Gjest mari kontrari

Anbefalte innlegg

Gjest mari kontrari

Hei.

Jeg planlegger å dra på en 1-2 ukers ferie med kjæresten i slutten av juli. Vi ønsker å slappe av endel, men samtidig er det fint om det er litt å se, eller fine turer å gå i området. Vi velger god mat og vin fremfor høy partyfaktor. Vi tenker ikke å dra langt utenfor Europa siden det blir en relativt kort ferie på oss i år, og vi har heller ikke råd til å bruke mange tusen på flybilletter. Er litt usikre på hva vi skal velge siden vi må dra i fellesferien, og helst ikke vil reise i flokk med hele Norge (men forventer ikke å finne vår helt egen strand midt på sommeren heller). Er også litt usikker på om endel byer kan bli for varme til traske rundt i over tid i juli, men tilgang til strand hjelper på i så tilfelle.

Reiser ikke på studentbudsjett, men må tenke litt på økonomien, så om det er mulig å finne rimelige flybilletter, evt reise videre med buss/tog er det greit.

På forhånd takk for alle tips!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Hvor reiser dere fra ?

Hvor mye er dere interesert i og legge i flybiletter ?

Hotell, Camping, Herberg etc ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest mari kontrari

Reiser helst fra Bergen, men fra Oslo om vi kan spare mye på flybillettene. Ser for oss å helst ikke bruke mye mer enn 6-7000 på flybilletter t/tr, og gjerne mindre da det åpner for at vi kan være lenger/bo bedre. Kan fint bo deler av ferie på hostel ol., men vil slippe å dele rom med andre. Kommer nok også til å se etter mulighet for å leie leilighet avhengig av hvor vi skal.

Tenker litt på Portugal, Italia, Nord-Spania, Frankrike, Marokko - men sliter litt med å bestemme oss. Vil helst ikke våkne til lyden av fulle nordmenn for ofte ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ryan Air til Bergamo, utenfor Milano. Leie bil og kjøre til http://www.casacambi.it/

Høyt oppe på listen av de fineste stedene jeg har vært! Utrolig avslappende atmosfære, drives av et italiensk ektepar i 50-årene. Som eksempel serveres 3 retters middag utendørs under vinrankene til en sympatisk pris.

Ca 14 mil fra Nice, men dit er det som regel dyrere å fly.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For all del - Marokko. Eller kanskje det blir feil sesong? Feiret jul der en gang, helt magisk! Luktene, maten, lydene, stemningen.. anbefaler Essaouira :D Om dere vurderer Europeisk byferie, hva med Tallinn eller Riga? Jeg skal til Tallinn neste uke og skal prøve ut tre anbefalte hoteller og diverse attraksjoner der - flybillettene dit er billige, prisnivået ellers lavt, ingen flom av turister. Kan skrive en anbefaling/oppsummering etterpå hvis du er interessert ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...