Gå til innhold

Blandingsvalper


sirid

Anbefalte innlegg

Vi er i ferd med å skaffe oss hund, og har lest endel om ulike allergivennlige raser. Møtte tilfeldigvis en nydelig hund som var blanding av bichon frise og havanais. Er det noen som har erfaring med en slik blanding, og vet hvor vi eventuelt kan få kjøpt en valp?

Vi har ønsket oss hund over flere år, og nå tiden er inne :-) Blir veldig takknemlig for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest AnonymBruker

Bichon frisé og bichon havanaise er såpass like at jeg ikke skjønner hvorfor dere ikke bare kan kjøpe renraset. Når du kjøper blanding, må du være forberedt på at hunden (fenotypisk og mentalt) kan bli hundre prosent bichon frisé, hundre prosent bichon havanaise, eller hva som helst imellom. En blanding er nettopp en blanding, den kommer aldri til å bli lik blandingen du så. Det er liksom poenget med renraset, da vet man hva man får. :)

Ta kontakt med oppdrettere av begge raser, og finn ut hvilken som passer best for dere. Om begge raser er like perfekte for dere kan dere jo kjøpe blanding, men pass da på å finne en seriøs oppdretter som har sjekket helsa bakover linjene på begge sider, har gitt tispa nødvendig ekstraservice iløpet av svangerskapet, har gitt valpene ormekurer og vaksine, at det medfølger helseattest fra veterinær, og at du får komme hjem til oppdretter og treffe tispa, se at både hun og valpene er rene, friske og uredde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...