Gå til innhold
Lmsk

Silikon i puppene

Anbefalte innlegg

Lmsk

Jeg lurer på hva det koster å ta silikon i puppene?

Gjør det vondt?

Gjør man det på sykehuset?

Jeg har ganske små pupper, og pupper er tydeligvis alt for guttene..

http://lmsk91.blogg du kan lese det der

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Peonjenta

Det koster mellom 25-30 000.

Metoden hvor de legger putene under brystmusklaturen er den mest smertefulle. Du må ta ferie en uke. Verker i dagesvis og står på smertestillende, vil få problemer med å løfte armene, kjøre bil, ligge godt osv. Er som å være støl i brystet etter trening X 10 000. Denne metoden er derimot den som vil få et mest naturlig resultat iom at hele brystet ditt er oppå puten.

Metoden hvor de legger silikon rett under melkekjertelen er ikke særlig smertefull i forhold, tror du kan jobbe og gjøre vanlige ting etter et par dager. Denne blir ikke så naturlig og kanten av silikonputen vil synes mye bedre, ihverfall om du skal ha store innlegg. Kan bli porno/ballongaktig. Anbefaler den første.

Men ikke gjør det for guttene...gjør det for deg selv. Er du fornøyd slik du er nå så ikke forandre på deg selv. Hvis en mann ikke liker deg pga. puppene er han null å samle på. Gutter bryr seg ikke så mye om pupper som vi jenter tror. Er helheten som teller. Jeg fikk like mye oppmerksomhet før jeg tok de som etter. Merket ikke særlig forskjell. Men så er mine moderate i str. Gikk opp til samme str som før jeg fikk barn. En liten C-cup. Menn ser mest på ansikt, symmetri,hår og holdning. Deretter kanskje pupper, ben, midje..osv.

Endret av Vinnie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her