Nigo-san Skrevet 9. mars 2010 #1 Skrevet 9. mars 2010 Har fått to store bokser hjemmelaget plommesyltetøy (mye plomme, lite sukker), og giveren sa at det gikk an å lage plommegrøt av det. Er det bare å bruke potetmel + vann og varme opp, eller er det mer komplisert enn som så?
Gjest navnelapp Skrevet 9. mars 2010 #2 Skrevet 9. mars 2010 Du kan lage det med potetmjøl eller maisenna. Maisenna har den fordelen at det toler å koke. Med potetmjøl må det berre akkurat få eit oppkok, viss det kokar meir enn det vert det tynt att. Plommegrøt er deilig med mjølk på...
Nigo-san Skrevet 9. mars 2010 Forfatter #3 Skrevet 9. mars 2010 Aha! Da prøver jeg med maisenna og satser på lunken, frisk plommegrøt med melk til dessert i dag. Takk for hjelpen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå