Gjest Gjest Skrevet 27. februar 2010 #1 Del Skrevet 27. februar 2010 Jeg har en pakke fløte stående i kjøleskapet som jeg ikke fikk brukt opp før vinterferien startet, og nå trenger jeg ideer til hva jeg kan bruke den til. Helst bakst, for jeg tror ikke den er så god fersk (pisket, etc) Et søk på Det Søte Liv ga meg noen ideer til fløte i baking http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=1500 http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=2088 http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=1689 http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=2210 http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=1644 men helst vil jeg lese hva dere bruker gammel fløte til. På forhånd takk for hjelpen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Diane Skrevet 27. februar 2010 #2 Del Skrevet 27. februar 2010 Vafler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 27. februar 2010 #3 Del Skrevet 27. februar 2010 jeg hadde kasta den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 27. februar 2010 #4 Del Skrevet 27. februar 2010 jeg hadde kasta den Det er utrolig dumt av deg! Jeg ville ha laget vafler eller pannekaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grønt blad Skrevet 27. februar 2010 #5 Del Skrevet 27. februar 2010 Anbefaler også vafler. Nam nam. Tror også det kan brukes i brød og rundstykker, men er ikke helt sikker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 28. februar 2010 #6 Del Skrevet 28. februar 2010 Sveler, for eksempel. Kjempegodt. :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 28. februar 2010 #7 Del Skrevet 28. februar 2010 Hva med i gryterett, suppe o.l. hvor den kokes? Å kaste ting bare fordi de har gått ut på dato uten å sjekke om varen faktisk er god, er noe av det dummeste jeg vet. Datostemplinger settes for å være absolutt sikker på at varen er god frem til den datoen, ofte kan den være like god i flere dager - eller til og med uker - etterpå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 28. februar 2010 #8 Del Skrevet 28. februar 2010 Jeg benytter sjansen til å bake ektra gode rundstykker hvis jeg har fløte som er gått ut på dato. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 28. februar 2010 #9 Del Skrevet 28. februar 2010 Hvis den bare er utgått på dato men fortsatt smaker like friskt kan du bruke den til hva som helst. Og den kan være i topp shape lenge etter datostemplingen. Bare husk å risteblande den godt først, den har en tendens til å skille seg litt og få et tykt lag på toppen og tynnere fløte under når den har stått en stund. Men når først meieribehandlet fløte blir dårlig så blir den ikke sur (=rømme), den råtner. Så når den ikke smaker friskt lengre bør den kastes, det hjelper ikke å koke eller steke det du putter fløten i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå