Gå til innhold

Kamskjell


Gjest -ts-

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest navnelapp

Dei er heilt OK. Dei fleste kjenner ikkje forskjell, iallfall viss du ikkje serverer ferske og frosne samtidig. Det viktigaste er at du ikkje steiker dei for lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe i veien med dem. Men ikke kjøp de billigste du finner heller.

Min far var fisker og er ekstremt kresen på skalldyr (og sjømat generelt) og han kjøper vel egentlig aldri ferske kamskjell. Det er godt nok til å overbevise meg om at fryste kamskjell er helt ok. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frosne kamskjell er normalt av god kvalitet. Men det er noen mistenkelig billige utgaver som ikke er så bra. Min erfaring er at det gir bedre kvalitet å tine de sakte. Tin de i kjøleskap, ikke i romtemperatur. Da mister de mindre væske under tiningen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...