Gjest fisk Skrevet 15. februar 2010 #1 Del Skrevet 15. februar 2010 Jeg er helt fersk på kjøkkenet, og trenger litt tips. Jeg har kjøpt krydret svinefilet som jeg skal ha til middag i morgen. Men hva kan jeg ha som tilbehør? Vil steke den hel, så det er ikke aktuelt med wok. (Ikke potet/pasta/ris) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Syrin_Ulven Skrevet 15. februar 2010 #2 Del Skrevet 15. februar 2010 Grønnsaker og saus? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. februar 2010 #3 Del Skrevet 15. februar 2010 Forslag: - couscous - grønn salat - ratatouille - ovnsbakte grønnsaker - linsesalat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Henkie Skrevet 15. februar 2010 #4 Del Skrevet 15. februar 2010 (Ikke potet/pasta/ris) Få dere et liv! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TS Skrevet 15. februar 2010 #5 Del Skrevet 15. februar 2010 Få dere et liv! Sorry, men jeg er i ferd med å utvikle diabetes, så da er det anbefalt å kutte ned på disse matvarene. Jeg har da et liv selvom;P Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 15. februar 2010 #6 Del Skrevet 15. februar 2010 Denne smakar heilt fantastisk: http://altgodt.wordpress.com/2009/06/19/me...iensk-capunata/ Viss du klikkar på tilbehør til høgre i bloggen min finn du masse forslag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 15. februar 2010 #7 Del Skrevet 15. februar 2010 Blomkålmos og gratinert brokkoli smaker godt til svinekjøtt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wind Skrevet 15. februar 2010 #8 Del Skrevet 15. februar 2010 Brokkolipuré er helt nydelig til sånt. Om du ikke skal spise potet/pasta/ris er vel også brød ute av bildet. :klø: Vrien den der! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 15. februar 2010 #9 Del Skrevet 15. februar 2010 Hva med den nye byggrisen som er kommet på markedet? Er det så sene karbohydrater at du kan ha den, kanskje? Jeg har ikke smakt den enda, men den ser spennede ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TS Skrevet 15. februar 2010 #10 Del Skrevet 15. februar 2010 Takker for forslag! Skal absolutt prøve brokkoligrateng i morgen! Gleder meg:) Spiser svært lite brød ja. Kun til nød. Men det går egentlig helt fint. Unner meg jo f.eks pitabrød en gang i blant, men som regel holder jeg meg unna de typiske karbohydratene til middag. Flott blogg Alt godt! Tittet gjennom, og fikk mye inspirasjon! Jeg får sjekke ut byggrisen! Hva er forskjell på den og vanlig ris? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 15. februar 2010 #11 Del Skrevet 15. februar 2010 Jeg får sjekke ut byggrisen! Hva er forskjell på den og vanlig ris? Jeg mener den er laget av hele bygg-gryn, du kan lese litt mer her. Fullkornsris er også sunnere enn vanlig ris og smaker veldig godt når man blir vant til at den er litt grovere å tygge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 15. februar 2010 #12 Del Skrevet 15. februar 2010 Flott blogg Alt godt! Tittet gjennom, og fikk mye inspirasjon! Jeg får sjekke ut byggrisen! Hva er forskjell på den og vanlig ris? Takk! :-) Byggris er ganske enkelt byggkorn som er dampa som bulghur, som du kan bruke som tilbehør. Rikt på fiber, mineral og vitaminer. Og veldig godt! Kok dei i buljong, så blir det masse smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå