Gå til innhold

tilbehør til svinefilet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er helt fersk på kjøkkenet, og trenger litt tips. Jeg har kjøpt krydret svinefilet som jeg skal ha til middag i morgen. Men hva kan jeg ha som tilbehør?

Vil steke den hel, så det er ikke aktuelt med wok.

(Ikke potet/pasta/ris)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Forslag:

- couscous

- grønn salat

- ratatouille

- ovnsbakte grønnsaker

- linsesalat

Skrevet
(Ikke potet/pasta/ris)

Få dere et liv!

:)

Skrevet
Få dere et liv!

:)

Sorry, men jeg er i ferd med å utvikle diabetes, så da er det anbefalt å kutte ned på disse matvarene. Jeg har da et liv selvom;P

Skrevet

Blomkålmos og gratinert brokkoli smaker godt til svinekjøtt!

Skrevet

Brokkolipuré er helt nydelig til sånt. :sikle:

Om du ikke skal spise potet/pasta/ris er vel også brød ute av bildet. :klø: Vrien den der!

Skrevet

Hva med den nye byggrisen som er kommet på markedet? Er det så sene karbohydrater at du kan ha den, kanskje? Jeg har ikke smakt den enda, men den ser spennede ut.

Skrevet

Takker for forslag! Skal absolutt prøve brokkoligrateng i morgen! Gleder meg:)

Spiser svært lite brød ja. Kun til nød.

Men det går egentlig helt fint. Unner meg jo f.eks pitabrød en gang i blant, men som regel holder jeg meg unna de typiske karbohydratene til middag.

Flott blogg Alt godt! Tittet gjennom, og fikk mye inspirasjon!

Jeg får sjekke ut byggrisen! Hva er forskjell på den og vanlig ris?

Skrevet
Jeg får sjekke ut byggrisen! Hva er forskjell på den og vanlig ris?

Jeg mener den er laget av hele bygg-gryn, du kan lese litt mer her.

Fullkornsris er også sunnere enn vanlig ris og smaker veldig godt når man blir vant til at den er litt grovere å tygge.

Gjest navnelapp
Skrevet
Flott blogg Alt godt! Tittet gjennom, og fikk mye inspirasjon!

Jeg får sjekke ut byggrisen! Hva er forskjell på den og vanlig ris?

Takk! :-) Byggris er ganske enkelt byggkorn som er dampa som bulghur, som du kan bruke som tilbehør. Rikt på fiber, mineral og vitaminer. Og veldig godt! Kok dei i buljong, så blir det masse smak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...