lilleting Skrevet 11. februar 2010 #1 Del Skrevet 11. februar 2010 Nå har jeg kjøpt fjellørret (fra peru,frossen på REMA 1000) og tinet denne... lurer nå på hvordan jeg skal tilberede dette... Har hørt at jeg kan ha den i melblanding og steke i panna, men hvordan skal jeg gjøre dette? bare klaske hele fisken i panna eller??? hehe, skulle kanskje ha tenkt på dette før jeg skulle spise =P Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 11. februar 2010 #2 Del Skrevet 11. februar 2010 Enten hele fisken i panna, eller fiskene hele i form i ovnen. Vet ikke hvor lenge jeg pleier å steke de, ser liskom på de når de er ferdige (evt lag et lite snitt hvis du er usikker). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anaconda Skrevet 11. februar 2010 #3 Del Skrevet 11. februar 2010 (endret) Dette kan jeg! Hurra! På hytta (hvor vi spiser selvfisket, fersk ørret) steker vi fiskene hele etter å ha rullet dem i mel, salt og pepper og stekes i panna med endel smør. Usikker på hvor lenge, komme an på størrelsen. Men hvis du tar middels varme i noen minutter på begge sider så ser du etterhvert når kjøttet har løsnet fra benet, etter å ha snittet, som annen nevner i innlegg. Lykke til Endret 11. februar 2010 av Anaconda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lilleting Skrevet 12. februar 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 12. februar 2010 Tusen takk for svar... Endte opp med å steke i panna, ble kjempegodt. Dette blir gjentatt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pusla Skrevet 12. februar 2010 #5 Del Skrevet 12. februar 2010 Tips til en annen gang er å ha rømme i panna når fisken er ferdig (du kan ta ut fisken, det blir mindre sølete). Blir kjempegodt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lilleting Skrevet 19. februar 2010 Forfatter #6 Del Skrevet 19. februar 2010 min mor sa også dette, men lure meg kjøpte lettrømme... og det er vist ikke så bra å varme opp hører jeg rykter om... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå