siebaeo Skrevet 11. februar 2010 #1 Del Skrevet 11. februar 2010 Jeg har funnet ut at jeg skal droppe brød og godteri en periode for å se hva som skjer.. Lurer i den sammenheng på om noen med litt peilig kan "evaluere" de hjemmelagede knekkebrødene mine i forhold til nærings-, protein- og kalloriinnhold? og evt tipse om hvor stor del av kostholdet de bør utgjøre..? Det blir omtrent 3 stekebrett og jeg spiser det vel opp i løpet av 6 dager/en uke. Oppskriften er basert på den som "alle" bruker om dagen, men jeg har laget en egen vri med ganske mye quinoa. Godt! Ingredienser 2 dl quinoa (koker først, blir nok minst det dobbelte etter at de er kokt) 2 dl havregryn 2 dl ruggryn 1 dl havrekli 1 dl kruskakli 2 dl sesamfrø 1 dl linfrø 2 dl solsikkefrø + litt salt Kjempetakknemlig om noen har peil!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanel.No5 Skrevet 11. februar 2010 #2 Del Skrevet 11. februar 2010 Ser veldig bra ut den oppskriften, for mer nøyaktig innhold kan du legge inn varene her og regne sammen hva det blir. Du kan legge inn nøyaktig gram og få ett riktig resultat. Husk å endre 100 gram som er standarden som ligger som mal: http://matportalen.no/matvaretabellen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 11. februar 2010 #3 Del Skrevet 11. februar 2010 Jeg har funnet ut at jeg skal droppe brød og godteri en periode for å se hva som skjer.. Lurer i den sammenheng på om noen med litt peilig kan "evaluere" de hjemmelagede knekkebrødene mine i forhold til nærings-, protein- og kalloriinnhold? og evt tipse om hvor stor del av kostholdet de bør utgjøre..? Det blir omtrent 3 stekebrett og jeg spiser det vel opp i løpet av 6 dager/en uke. Oppskriften er basert på den som "alle" bruker om dagen, men jeg har laget en egen vri med ganske mye quinoa. Godt! Ingredienser 2 dl quinoa (koker først, blir nok minst det dobbelte etter at de er kokt) 2 dl havregryn 2 dl ruggryn 1 dl havrekli 1 dl kruskakli 2 dl sesamfrø 1 dl linfrø 2 dl solsikkefrø + litt salt Kjempetakknemlig om noen har peil!! r Lurer på oppskriften bae - blande og så steke, hvor mange grader og hvor lenge, blir de sprø? Spiser du de med eller uten pålegg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 11. februar 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 11. februar 2010 r Lurer på oppskriften bae - blande og så steke, hvor mange grader og hvor lenge, blir de sprø? Spiser du de med eller uten pålegg? Jeg blander med vann, ca 8-9 dl tror jeg... Smørbar konsistens. Bare å prøve seg fram. Smører ut over stekebrettet, jeg får tre av denne oppskriften. Bruker en stekespade i plast til å spre det ut og det funker veldig bra. Så steker jeg på 175 grader varmluft i 10 min, tar ut og ruller spor med en pizzarulle. Så nye 35-40 min hvor jeg lufter et par ganger for å få ut damp. Det var en gang de ikke ble ordentlig sprø, men da hadde jeg tre brett samtidig og det var nok ikke så lurt.. Jeg spiser dem med pålegg ja. Har hatt nøkleost på, avokado og røkt kylling (favoritten!!) og laksepålegg. Ja, og så egg og kaviar. Det meste funker egentlig. Prøver å få i meg proteiner og sunt fett i pålegget. Er kjempefornøyd med oppskriften! Og så er det så lettvint, for ikke å snakke om billig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 11. februar 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 11. februar 2010 Ser veldig bra ut den oppskriften, for mer nøyaktig innhold kan du legge inn varene her og regne sammen hva det blir. Du kan legge inn nøyaktig gram og få ett riktig resultat. Husk å endre 100 gram som er standarden som ligger som mal: http://matportalen.no/matvaretabellen Takk! Så lurt. Den skal prøves!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanel.No5 Skrevet 12. februar 2010 #6 Del Skrevet 12. februar 2010 Er kjempefornøyd med oppskriften! Og så er det så lettvint, for ikke å snakke om billig. Den ser meget spennende og god ut, så kommer garantert til å prøve meg på disse knekkebrødene!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 14. februar 2010 Forfatter #7 Del Skrevet 14. februar 2010 Den ser meget spennende og god ut, så kommer garantert til å prøve meg på disse knekkebrødene!! Så gøy Håper du liker dem! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanel.No5 Skrevet 14. februar 2010 #8 Del Skrevet 14. februar 2010 Så gøy Håper du liker dem! Ingredisensene tatt i betraktning tror jeg de smaker kjempegodt, kommer til å ha på fløtemysost, tenker det er godt på?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 14. februar 2010 Forfatter #9 Del Skrevet 14. februar 2010 Ingredisensene tatt i betraktning tror jeg de smaker kjempegodt, kommer til å ha på fløtemysost, tenker det er godt på?? mmm, ja det er jeg helt sikker på! Jeg er tom nå. Må lage en ny dose. Jeg kan fort blit helt avhenging av dem. Men men, det er vel ikke det verste å bli avhengig av Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanel.No5 Skrevet 14. februar 2010 #10 Del Skrevet 14. februar 2010 mmm, ja det er jeg helt sikker på! Jeg er tom nå. Må lage en ny dose. Jeg kan fort blit helt avhenging av dem. Men men, det er vel ikke det verste å bli avhengig av Så absolutt ikke!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå