Aryia Skrevet 9. februar 2010 #1 Del Skrevet 9. februar 2010 Ja, overskriften sier vel seg selv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chanel.No5 Skrevet 9. februar 2010 #2 Del Skrevet 9. februar 2010 Googlet det for deg, her vil du finne masse: http://www.google.com/search?sourceid=ie7&...AW_noNO364NO363 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NullHull Skrevet 10. februar 2010 #3 Del Skrevet 10. februar 2010 (endret) Jeg kan anbefale deg denne oppskriften på svenske knekkebrød. Kummin er det samme som karve, men det kan droppes om du vil. Selv synes jeg karven setter en ekstra god smak på brødene. Endret 10. februar 2010 av NullHull Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Knekekbrød Skrevet 10. februar 2010 #4 Del Skrevet 10. februar 2010 Elsker disse: http://www.tv2underholdning.no/suntoggodt/...ed-2689746.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aryia Skrevet 20. februar 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 20. februar 2010 Elsker disse: http://www.tv2underholdning.no/suntoggodt/...ed-2689746.html Skal prøve å bake disse iløpet av helgen, så veldig gode ut! Har nettopp bakt etter oppskriften som er på denne siden, knekkebrødene er vel fjerde oppskriften nedover. Supergode! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 20. februar 2010 #6 Del Skrevet 20. februar 2010 Dette må prøves! Men hvor lang holdbarhet har hjemmelagde knekkebrød? Og hvordan oppbevare best mulig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aryia Skrevet 20. februar 2010 Forfatter #7 Del Skrevet 20. februar 2010 Aner ikke hvor lenge de vil holde, kanskje bedre å bake litt oftere enn å risikere at mye av det en har laget må kastes. Ikke like mye klisj og styr med dette som når en baker brød, fantastisk Jeg aner ikke hva som er beste oppbevaring, jeg legger de i en standard kakeboks eller annen oppbevaringsboks. Knekkebrødene ble veeeldig gode! Tviler sterkt for at det blir mer wasa osv. på meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå