Mazilla Skrevet 26. april 2010 #1621 Del Skrevet 26. april 2010 Jeg vil også ha kake! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 26. april 2010 Forfatter #1622 Del Skrevet 26. april 2010 Da var det blogget! What to do when you fuck up your boyfriend's birthday cake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frisk og glad Skrevet 26. april 2010 #1623 Del Skrevet 26. april 2010 *sikler* Jeg tror jeg bare skal komme innom her på lørdager Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 26. april 2010 Forfatter #1624 Del Skrevet 26. april 2010 *sikler* Jeg tror jeg bare skal komme innom her på lørdager Haha! Det KAN være lurt av deg, ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 26. april 2010 Forfatter #1625 Del Skrevet 26. april 2010 (endret) Morgendagens bento: Jeg stod en stund og tenkte at den er litt vel nærme usunn-grensa med både grillkylling, spekepølse og SC-saus, men det går. Akkurat da jeg tenkte det kom leietageren til J og smurte seg to skiver med kneip, med et tjukt lag smør og sånn supersøtt bringebærsyltetøy. Da følte jeg meg ganske sunn Jeg tenker forresten at en grei inndeling med den matboksen må være at en av de små boksene kan være karber, den andre kjøtt, og de to store frukt og grønt. Endret 26. april 2010 av Pingting Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 27. april 2010 #1626 Del Skrevet 27. april 2010 *oppdaterer seg* 1. Næh, ny blogg. Så gøy! 2. Jeg også vil ha en bentoboks. Hvor kjøpe du den nå igjen? 3. Det spiller ingen rolle hvordan kaken ser ut skjønner du. Så lenge den smaker godt. (det sier mamma alltid, for firkløverkaken hennes blir aldri veldig pen - men den smaker kjempegodt!) 4. Sushi-flinkis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1627 Del Skrevet 27. april 2010 Næh, velkommen tilbake Belle! 1. Ja, gøy! 2. På amazon.co.uk. Merket heter "Laptop Lunches". Nevnte jeg at pakka slapp igjennom tollen? 3. Æh, den ble ikke så god... eller: fullt spisbar, men den var tørr, altså. Men da har man lært av sine feil: ikke se på Gintama når man baker. 4. Takk :happy: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sequax Skrevet 27. april 2010 #1628 Del Skrevet 27. april 2010 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1629 Del Skrevet 27. april 2010 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sequax Skrevet 27. april 2010 #1630 Del Skrevet 27. april 2010 Du, snuppa, jeg ble litt nysgjerrig på den bloggen din, men da jeg gikk inn på bloggoversikten og søkte på Pingting fikk jeg ingen treff.....Det er selvfølgelig bare jeg som er så fullstendig grønn når det gjelder data, men: hvordan får jeg sett bloggen din ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1631 Del Skrevet 27. april 2010 Bloggen min er ikke på KG, så du har rett og slett søkt på feil sted - ikke rart du ikke fant den! (du kunne jo trykket på linkene jeg la ut da, raring ) Her er en link til bloggen! Har du en bra tirsdag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tigerlily Skrevet 27. april 2010 #1632 Del Skrevet 27. april 2010 Ok, husker du siden jeg nevnte? Her er den Jeg har laget laksewok med villris til middag i dag, hadde teriyakisaus med ingefær og sesamfrø på. Jeg liker ikke laks, men jeg MÅ øke fiskeinntaket, såeh. Blergh. Og så fant jeg endelig byggris! Men du - hva er greia med at alt plutselig er boil in bag? I don't like it! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1633 Del Skrevet 27. april 2010 Takk for link! Også så flink du er som spiser laks selv om du ikke vil! Trikset må vel være å krydre det godt da? Liker du annen fisk, da? Er jo ikke noen vits i å trykke i seg ting man ikke liker om det finnes bedre alternativer. Boil-in-bag er teit. Byggris og sånt går greit, men vanlig ris blir IKKE like god. Så jeg pleier å ta den ut av posen jeg, hah! Byggrisen og, sånn på trass Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1634 Del Skrevet 27. april 2010 Fin kveld! Satt på lesesalen til 17:30-ish, dro hjem og hoppet rett på ellipsen. Trente i 60 min, tok en dusj og laget en kjempegod og sunn middag! Litt fullkornspasta, soltørket tomat, champignon, spinat og kyllingfilet. Litt av det fikk plass i bentoboksen og! Nå skal jeg ringe ei venninne som har en helvetes udugelig taper av en faens eks-kjæreste. De slo opp i går, etter at han bare forsvant i 4 uker uten å fortelle hvor han var. Fint, det De har ikke vært sammen så lenge, og egentlig er jeg litt glad for at det ble slutt, hun er for god for ham og klarer seg sikkert bedre uten den faens skrotskallen, men jeg vet hun er kjempelei seg. Uff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Såpeboble Skrevet 27. april 2010 #1635 Del Skrevet 27. april 2010 Boil-in-bag er teit. Byggris og sånt går greit, men vanlig ris blir IKKE like god. Så jeg pleier å ta den ut av posen jeg, hah! Byggrisen og, sånn på trass Du er morsom du, Pingting! Du har ikke vurdert å rett og slett kjøpe vanlig ris istedenfor da? Så du slipper å klippe opp boil in bag posene, mener jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1636 Del Skrevet 27. april 2010 Jeg pleier jo å gjøre det! Er bare en sjelden gang når de ikke har den ristypen jeg vil ha i annet enn BiB at jeg kjøper det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Såpeboble Skrevet 27. april 2010 #1637 Del Skrevet 27. april 2010 Jeg pleier jo å gjøre det! Er bare en sjelden gang når de ikke har den ristypen jeg vil ha i annet enn BiB at jeg kjøper det. Hehe, oookei, da er du "unnskyldt" Skulle akkurat til å komme med en skyllebøtte med økonomisk rådgivning, prisen på boil in bag vs. vanlig og ta en tale om bortkastet emballasje helt til slutt, så der var du jammen heldig! :gjeiper: Den middagen hørtes kjempegodt ut, forresten! Jeg har ikke spist pasta siden begynnelsen av februar, men husker enda smaken som om det var i går.... *savn, savn* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1638 Del Skrevet 27. april 2010 Hehe, oookei, da er du "unnskyldt" Skulle akkurat til å komme med en skyllebøtte med økonomisk rådgivning, prisen på boil in bag vs. vanlig og ta en tale om bortkastet emballasje helt til slutt, så der var du jammen heldig! :gjeiper: *puste lettet ut* jeg skjønner liksom ikke helt at det å koke ris skal være så vanskelig som folk vil ha det til jeg da. Det er jo ris og vanns om det står på pakka, kok opp, skru ned plata til bittelitt, la det stå i x antall minutter uten å røre, og la det dampe litt til slutt. Man må skru en bryter litt opp og ned, og stille inn en timer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gaby Skrevet 27. april 2010 #1639 Del Skrevet 27. april 2010 Haha, det er jo ikke fordi det er så vanskelig at de har lagd boil-in-bag, men fordi du slipper at halve kasserollen er full av riskliss som sitter bom fast etterpå! Pluss at man slipper å måle opp risen da, mulig noen syns det er komplisert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 27. april 2010 Forfatter #1640 Del Skrevet 27. april 2010 Pøh, bare å bruke teflonbelagt kjele det, så sitter det ikke fast. Dessuten sier de i reklamen at det er er så enkelt. Så det så Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå