Pingting Skrevet 24. april 2010 Forfatter #1581 Skrevet 24. april 2010 Strenge regler i ukene og lov med litt utskeielser i helgene høres ut som en bra plan Håper du koser deg alene hjemme Jah! Det blir både i pose og sekk det, faktisk! Koser meg glugg ihjel, jeg. Dog er jeg litt bekymret for nerdefaktoren min, som nettopp gikk rett i taket. Hva gjør jeg hjemme alene på en lørdagskveld? Jo, jeg blogger. Om mat og vitenskap. Kjære vene.
Pingting Skrevet 24. april 2010 Forfatter #1582 Skrevet 24. april 2010 Hei på deg og håper du har en finfin kveld! Nå har jeg lest korrektur på masteroppgaven (ett år for seint, haha) før jeg skal laste den opp til forlaget. Kan du tro det - jeg har foreløpig identifiset SEKSTEN kilder som manglet i litteraturlista mi... Det bildet hadde kanskje litt kalde fargetoner...? Og litt mye pinner, om du forstår. Jeg ville prøvd med litt nærmere pinnene (lenger ned til venstre i forhold til sushien). Nå må jeg dessverre gå og spise T-bone av Norsk Rødt Fe, som feiret 75 års-dag i går. Til denne herrligheten har M laget kremet spinat med parmesan, glasert sjalottløk og mandelpotetpuré, som skal danderes med en herlig rødvinssaus. NAM og HADET! ..............75 år gammelt fe!? Det hørtes tørt og seigt ut. *misunnelig og prøver å sabotere* Ja, litt enig ang. bildet. Var veldig vanskelig å få fargene riktig siden det ble tatt i litt merkelig lys. Også er det SÅ lett å se seg helt blind på slikt selv. Skal leke litt til med det, jeg. Og... 16 kilder? Du er ram Kos deg masse i kveld! Hils kokken! (leier du ham ut?)
-Carrie Skrevet 24. april 2010 #1583 Skrevet 24. april 2010 Jah! Det blir både i pose og sekk det, faktisk! Koser meg glugg ihjel, jeg. Dog er jeg litt bekymret for nerdefaktoren min, som nettopp gikk rett i taket. Hva gjør jeg hjemme alene på en lørdagskveld? Jo, jeg blogger. Om mat og vitenskap. Kjære vene. Hehe, men nerd er jo ikke det verste man kan være da Er spent på om vi får se bloggen?
Pingting Skrevet 24. april 2010 Forfatter #1584 Skrevet 24. april 2010 Klart dere får! Men den er ikke publisert enda da, det er første posten jeg skriver på nå. Så dere får vente litt.
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1585 Skrevet 25. april 2010 Vi (dvs. J) har fått klesmøll! Har sett de smæ jævlene fly rundt flere ganger, men nå fant vi også endel alrver og slikeganger og slikt. Så nå stresser J med å pakke alt han kommer over ned i plastposer, så håper vi at det finnes en ledig fryserplass et sted så det kan fryses. Ekle greier, og ikke morsomt med ødelagte klær. Ellers har jeg en fin dag! Har opprettet bloggen, jobber fortsatt med første posten. Skal linke når den er ferdig! Snart er det middag. I dag blir det spekemat: vi kjøpte en spekepølse fra Brimi-sætra på bondens marked i går, dessuten har vi et tørket reinsdyrshjerte (!) liggende. Også skal jeg lage løk- og tomatsalat, og akkurat nå står deigen til grov focaccia som jeg skal ha soltørket tomat, sorte oliven og fersk rosmarin oppå. Gjett om den skal blogges, a?
Gjest *Twinklestar* Skrevet 25. april 2010 #1586 Skrevet 25. april 2010 åååå tørket reinsdyrhjerte er BEST
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1587 Skrevet 25. april 2010 jeg måtte jo prøvesmake litt, og ja - det er kjempegodt!
Gjest *Twinklestar* Skrevet 25. april 2010 #1588 Skrevet 25. april 2010 jeg måtte jo prøvesmake litt, og ja - det er kjempegodt! det er litt sånn enten liker du det eller så liker du det virkelig ikke ting, men jeg elsker det
Såpeboble Skrevet 25. april 2010 #1589 Skrevet 25. april 2010 Reinstyrhjerte er nok ikke helt min greie, men foccacia derimot...!! Nam,nam! Tipper det blir kjempegodt! Gleder meg til å se bloggen
Mazilla Skrevet 25. april 2010 #1590 Skrevet 25. april 2010 Jeg gleder meg også til bloggen! Bare det ikke bare blir sushiprat der..
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1591 Skrevet 25. april 2010 Æsj, multisitat-knappen virker ikke. Neida, det skal ikke BARE stå om sushi Nå er jo laks og focaccia først ute, så da må det vel gå an?
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1592 Skrevet 25. april 2010 Blogget! Posten er her. *fornøyd*
-Carrie Skrevet 25. april 2010 #1593 Skrevet 25. april 2010 Så flink du er Det trikset med epler er jo genialt! Det ser jo så lite innbydende ut når det blir brunt.
Såpeboble Skrevet 25. april 2010 #1594 Skrevet 25. april 2010 Blogget! Posten er her. *fornøyd* Såååååå fiiiin Grattis med blogg!!
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1595 Skrevet 25. april 2010 (endret) Næh, takk! Jepp, det trikset er gull verdt! Pleier å gjøre det på avocado og, den ser jo skikkelig bedriten ut når den blir brun. Så lenge det passer i retten, ihvertfall. Har brukt trikset lenge, men aldri visst hvorfor det fungerer før jeg begynte å skrive på den posten, hehe. Endret 25. april 2010 av Pingting
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1597 Skrevet 25. april 2010 (endret) Takk! Sciunce er et forsøk på lolspeak, akkurat som "nom". Endret 25. april 2010 av Pingting
Pingting Skrevet 25. april 2010 Forfatter #1598 Skrevet 25. april 2010 Og her er morgendagens bento: Kiwi og druer, focaccia, salat av isberg, agurk, paprika og vårløk, og grillet kylling (eh, jeg skjærte forresten opp focacciaen sånn at den skulle passe i de små boksene. *gal* )
Gjest Gaby Skrevet 25. april 2010 #1599 Skrevet 25. april 2010 Takk! Sciunce er et forsøk på lolspeak, akkurat som "nom". Ah... Ja jeg har sett en GOOOD del på lolcats, sambo elsker dem og sender meg videoer dagen lang Ojjj, jeg skulle ønske min lunsj så sånn ut!! Den består nemlig for tiden av brødskiver (riktignok ikke tørre, har funnet et knallbrød) med skinkeost på. Fra tube, som jeg ikke gidder å smøre utover engang. Jei...
Tigerlily Skrevet 26. april 2010 #1600 Skrevet 26. april 2010 Fin mat Du, skal vi drikke kaffe i dag? Jeg må jobbe (sukk) fra 12.30-17, så det må eventuelt være før den tid. Same shit goes for tomorrow. er det beste i hele verden akkurat nå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå