Frøken Helene Skrevet 17. januar 2010 #1 Del Skrevet 17. januar 2010 Jeg skal lage store mengder med tapas til en fest, og lurer rett og slett på om noen har erfaring med å fryse ferdigstekte kyllingspyd av diverse arter. Funker det, eller blir det tørt og fælt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 17. januar 2010 #2 Del Skrevet 17. januar 2010 (endret) Det blir fort tørt, ja. Du kan jo evt. marinere og tre dem på spidd i forveien, og fryse dem for så å tine dem før steking den dagen de skal serveres. Det sparer jo endel arbeid på selve dagen. Endret 17. januar 2010 av ashera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå