Gå til innhold

Zarabis Savanne- nytt år, nye muligheter


Zarabi

Anbefalte innlegg

Ja, tenke å opprette ny dagbok for det nye året.

Jeg er 24 år, ferdig utdannet, har fast jobb og samboer. forsøker å trene litt også- forsettet for det nye året (hvem har ikke det på listen sin :gjeiper: )

Denne dagboken tenkee jeg skulle handle om årets gleder og sorger, flest gleder får vi håpe :)

bare hyggelig hvis dere legger igjen en liten hilsen.

Endret av Zarabi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er for tiden sykemeldt, overarbeidet rett og slett og bedriver derfor tiden med å sove og slappe av. Brude brukt mer tid på vasking, men har ikke helt kommet dit enda. Får se til neste uke.

Idag har jeg egentlig bare sovet, vært i butikken, spist og hatt et lite besøk. Samboeren min, fra nå av kalt A, er å spiller fortballkamp, INNE, så ikveld er jeg alene, men kodelig det også. Sitter godt krypet sammen ndet teppet i sofaen og samler varme. Det er faktisk blitt så kaldt ute at vi får ikke til å få opp varmen inne. Har stengt av alle rom som kan stenges, men det holdert fortsatt ikke. Liker egentlig vinteren, men skal sannelig bli godt når termostatet kryper 10 grader oppover :)

I morgen har jeg planer om å prøve å vaske/rydde litt og slappe av sammen med gode venner. Blir delig å hilse på de igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt kaldt her hjemme. Har vært å henta A etter kamp og da viste gradestokken i bilen -22. dessuten er det en svært sur vind ute, som gjør de faktiske kuldegradene enda lavere. Veit jeg klager fælt nå, men jeg liker ikke å fryse. Holdt faktisk A med selskap på badet da han dusja, fordi det er der det er varmest i hele huset :)

Så forresten at det går håndballkamp på tv i morra kl. 16.00. den må jeg prøve å få sett. Jeg elsker håndball og har selv spilt i altfor mange år.Under kvinne vm hadde både jeg og A hvert vårt lag på vm- manager. Det er planen også nder herrenes em. Nå begynner vi å glede osss skikkelig. Regne krigen hos oss da. Mye hemmeligheter og voldsomme diskusjoner før, under og etter. Detta blir bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som nevnt er jeg veldig sliten for tiden og sover mye. La meg rundt halv tolv igår og sov til kvart over elleve idag. Sover mindre og mindre, men er fortsatt utrolig trøtt.

Har ikke gjort spesielt mye idag. Stått opp, sett på tv, spist litt. Så noen episoder av Brødrene Dal. Veit det er utrolig primitiv hmor, men jeg syntes fortsatt det er utrolig morsom. Bringer tilbake mange minner fra jeg var mindre kanskje. Har vært flink å brettet sammen tøy og hengt opp nytt. Jeg og A får middagsgjester idag også, så må vaske litt før håndballkampen begynner kl. 16.00.

Etter middag skal ejg og ei venninne besøke en annnen venninde. Gutta skal være hjemme å spille playstation. Blir koselig med en liten jentekveld. Er ikke så ofte vi jentene får til å møtes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er håndballkampen godt igang og detta ser dårlig ut. Vi har ikke med de beste og mest sentrale spillerene da de skal spares for det store mesterskapet, men er ikke like gøy når Norge spiller så dårlig som de gjør nå.

Jeg og A har hvertfall vasket gulver, badet og støv så er veldgi fornøyd med det jeg har fått ut av dagen. Når kampen nærmer seg slutten tenkte jeg å ta fatt på middagen. Begynner å bli sulten også faktisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en veldig sein kveld igår. var ikke hjemme før 2 og i sen ca en halvtime seinere. Sovna idet hodet kjente pute. Hadde vanskeligheter med å stå opp da klokken ringte ti, så sov like gjerne et par timer til.

Var å trente idag også. Gir ikke alt, fordi jeg er redd for å møte veggen igjen, men håper hvertfall det gir meg litt energi :)

Ikveld sak jeg og A kose oss med god middag og tv tror jeg. blir ikke noe særlig vasking idag, det går vente til i morra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da begynner snart uka igjen. Fikk faktisk til å rydde opp i kleshaugen og brette og henge opp tøy etter treningen idag. Avslutta kvelden med god middag og film i armkroken til A. Koselig å ligge sånn i sofaen å se på film innimellom. :)

I morgen får jeg en liten tass på 4 mnd på besøk, det blir stas. Må vel prøve å få gjort noe husarbeide først. Rydde i klesskapet kanskje, mye jeg ikke bruker... Åsså må jeg se vaskeplanen, må prøve å følge den litt fremover, derfor jeg har laget den...

Men da tar jeg kvelden tror jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte bare å lage en oversikt over treningen dette året :)

3.1 Spinning og styrke : nesten 1,5 time

5.1 Styrke, fokus på kjernemuskelaturen, litt ben og armer: 1 time

7.1 Aerobik og Sykt hard styrke: 1 time

10.1 Spinning og styrke 1,5 time.

dette er et gjennomsnitt på tre ganger i uka og det er ikke dårlig syntes jeg. Håper jeg klarer å holde det slik også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, burde vel egentlig ha vasket og rydda i klesskapet i og med at kl. er snart tre, men det har jeg ikke gjort. har egentlig bare sitti på sofaen, med pleddet rundt meg og sett på tv. Det er forferdelig kaldt her hjemme, vi sliter med å få opp varmen, så er ekstra tungt å begynne på disse oppgavene. Det er egentlig veldig rart at det er slik. Jeg har jo bare å tjene på å komme meg opp av sofaen. Mindre trøtt, fornøyd med at husarbeidet er gjort, blir varm av aktiviteten osv.

Men snart kommer Søstern med lillemann og det blir koselig. håper ikke han fryser ihjel her hos oss. Han får ha på seg godt med klær. Vi fyrer så godt vi kan, håper vi får opp varmen litt til hvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

da er denne dagen over også. var trolig koselig å ha lillegtt på besøk. Han smiler og prater og er skikkelig nderholdene. Jeg skal passe han litt i morgen formiddag også, det skal bli moro.

Besøkte noen venner da lillegutt var dratt. Koselig å være sammen med gode venner. Bare snakke om alt og ingenting.

Har ikke vært noe flink med husarbeid idag, men får ta det igjen i morra når lillegutt skal sove. Skal trene i morra også, vet bare ikke hva. er noen endringer på timeplanen, så får se hva det blir til. Tror jeg skal forsøke meg en tur på butikken med han også.

Men da er det kvelden for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei, da er lillegutt annkommet for halannen time siden. Han har fått mat og nå sover han som bare det. Utrolig koselig å ha han på besøk. Gleder meg til det blir min tur, må bare mørne A først :gjeiper: .

Idag har jeg meldt meg på 90 min. spinning. Jeg kommer til å daue, men jeg veit det er bra for meg. Gjelder bare å ikke å kjøre for hardt.

Jeg føler meg generelt mye bedre. har mer energi og jeg gleder emg til jeg skal begynne å jobbe igjen. Håper jeg kan begynne allerede til uka, hvertfall prosentvis :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da er det kvelden igjen og bare fem dager til jeg skal begynne å jobbe igjen, Gleder meg :)

Det gikk kjempeflott å passe lillegutt. Han er jo så snill og stille, så det er jo bare en fryd. Han spiser, smiler, ler og skravler som en foss. Han er bare verdens beste :) Skal passe han igjen på torsdag, og gleder emg masse.

Ble ikke trening på meg idag, men mulig det blir i morgen istede. Jeg burde trene masse, det skal gi meg både energi og vektedgang. vært flink med maten hvertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag har jeg vært relativt opptatt. har fått handla masse og tusenlappene har virkelig fått ben å gå på. Handlet både sengesett, Wii spill og kontroll, spørtsbh og masse god mat. Idag forsøkte vi Chili con carne, Jamie Oliver style :) Var utrolig godt.

at jeg orket å trave rndt i butikker et par timer viser vel at jeg har mye mer energi enn tidligere, men sliter fortsatt med søvnen. Klarte ikke stå opp før nærmere halv tolv idag heller. I morgen må jeg komme meg opp før. Skal begynne å jobbe på mandag og da må jeg klare å komme emg opp til rett tid.

Kanskje jeg skal forsøke meg på kl. 09.00. Håper det er noe på tv som kan nderholde meg, eller mulig jeg kan se et par epissoder av brødrene Dal.

I morgen skal jeg passe lillegutt igjen. Gleder meg masse, men først et møte på jobben. Tror det også kan blir bra. Koselig å se igjen alle de flott (...og mindre flotte..) kolegaene mine :)

Da skal jeg køye hvertfall...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei hei! Flott dagbok du har :) Jeg snek meg innom for å se etter om du har vært å trent jeg, etter du har skrevet i treningsdagboken min :fnise: Hvordan gikk spinningen? Jeg har ikke turd å tenke tanken på spinning en gang, så :heiajente: til deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei Meg 457, så koselig at du stakk innom dagboka mi. Joda, spinning går fint det. Ikke noe å være redd for. Det blir egentlig så tungt som du gjør det til selv.

de siste dagene har jeg vært litt mer opptatt. Har spilt endel mario åsså har jeg vært rundt på besøk. Stand up har jeg også vært på. Helt utrolig arti.

Har vært hos legen og blitt delvis friskmeldt også, så skal begynne å jobbe til uka. Det skal bli deilig. Savner det å ha noe å gå til hver dag. man blir trolig daff av å bare være hjemme og dasse i sofaen forran tven.

Vel idag har vi ingen planer, men dagen kommer nok til å gå likevel. Mlig vi spiller litt mer Mario senere idag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei. Da er helgen over. Jeg har brukt helgen til å sove og daffe. Har vært litt aktiv med venner og A, noe som er utrolig koselig, men har vært utrolig lat hjemme og på treningsfronten. Det positive med det er at jeg kun kan bli bedre til uka. Begynner å jobbe igjen også og gleder meg skikkelig. Blir nok en skikkelig myk start, men skal bli deilig å komme tilbake uansett. Skal bli deilig å komme inn i noemal rutme igjen. Har ikke vært så mye av det mens jeg har gått hjemme. den største utfordringen tror jeg blir å stå opp. Jeg har skikkelig problemer med å komme meg opp om morgenen, men det er vel noe jeg bare må vende meg til regner jeg med :)

Da køyer jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag har jeg vært skikkelig, skikkelig flink. Jeg var på jobb, helt fantastisk å komme tilbake. Ryddet i kallenderen og organisert meg litt etter fraværet. Da jeg kom hjem hadde A ryddet litt og satt på vaskemaskin. Dvs han hadde ryddet på sin måte. Sette det meste av oppvasken i oppvaskmaskinen, skylt de fleste melke og juicekartongene. Når ha rydder, rydder han bare halvveis og ikke hadde han vasket over benkene på kjøkkenet heller. men det er vel slik mannfolk er. jeg burde vel være glad for at han i det hele tatt hadde gjort noe.

Vi var på butikken og kjøpte inn middag og en kalkun på tilbud. Når vi var ferdige med middag, dro vi til Svigermor og lånte litt plass til kalknen der, da vi ikke har plass i fryseren hjemme.

Da jeg kom hjem støvsugde jeg kjøkkenet og badet, vasket over kjøkkenbenkene, vasket opp etter middag og pusset kjøkkenvinduet. Vi satte også på en vaskemaskin med det nye sengetøyet før vi satte oss ned å spilte Wii.

Jeg er bare så sinnsykt stolt :)

I morra har jeg også planlagt å trene med ei venninne, så denna uka har starta bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flink du er :klappe:

Da jeg kom hjem hadde A ryddet litt og satt på vaskemaskin. Dvs han hadde ryddet på sin måte. Sette det meste av oppvasken i oppvaskmaskinen, skylt de fleste melke og juicekartongene. Når ha rydder, rydder han bare halvveis og ikke hadde han vasket over benkene på kjøkkenet heller. men det er vel slik mannfolk er. jeg burde vel være glad for at han i det hele tatt hadde gjort noe.

Sånn er mr.N også :ler: Man må vel bare være fornøyd med det man får. Jeg hadde første forelesning idag og er helt enig i at det er godt å endelig være i gang igjen! Lykke til med treningen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt det ikke bare er meg Meg 457 :)

Dagen idag er blitt brukt til shopping og utprøving av The sims 3. Utrolig moro, men jeg er ikke så flink helt enda. Har klart et par oppgaver da, men ellers syntes jeg det er litt vanskelig :)

Etterhvert dro jeg på en skikkelig treningsøkt med ei venninne. Fy feite, jeg er helt utslitt.

Har vært i dusjen, smurt meg inn med deilig lotion, spist litt og er nå klar for kamp. Jeg er en stor tilhenger av Håndall og Em har jeg gleda meg lenge til :) DA ER DET KAMP!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er min arbeidsuke over og jeg er helt utslått. Orker ikke gjøre en dritt. Det var så utrolig mye tyngre å være tilbake enn jeg trodde. Men idag tok jeg heldigvis helgen og den skal brukes til å slappe av, sove og stresse ned!!.

Jeg skulle egentlig vært å trent idag, men jeg orket ikke, får se hva som skjer til helgen.

Men nå er det håndball EM...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...