Gå til innhold

LineGourmet har blitt mamma


LineGourmet

Anbefalte innlegg

Ta-dam-tada! Får jeg presentere Madam Mim! Min store inspirator som ga meg sparket til å komme meg ut på den første prøvetimen på Sats etter alt for lang pause! :ler: Og det bare ved å lese dagboken hennes! :nigo:

Så det er hun som har æren for at du har startet å trene altså ;) Ikke verst!

Takk for middagsoppskrift, jeg ble inspirert og skal jammen kjøpe steketermometer i morgen, tror det er der litt av problemet ligger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så det er hun som har æren for at du har startet å trene altså ;) Ikke verst!

Takk for middagsoppskrift, jeg ble inspirert og skal jammen kjøpe steketermometer i morgen, tror det er der litt av problemet ligger :)

Steketermometer er gull verdt! Det skal jeg bare si deg ;):ler:

Garantert perfekt :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Steketermometer er gull verdt! Det skal jeg bare si deg ;):ler:

Garantert perfekt :hjerte:

Det er jo egentlig litt flaut at jeg ikke har et :ler: Men bedre sent enn aldri osv. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg har ikke steketermometer heller ;) Kanskje jeg ikke er voksen enda?? :fnise:

Hmm.. tja, kanskje man først blir voksen når man har et steketermometer - jeg tror egentlig ikke det :fnise: Det gjør ikke at jeg føler meg særlig voksen i allefall ;)

Man må jo ikke ha det. Men det gjør at både kjøtt og fisk blir garantert perfekt. Og det vil vi jo gjerne.. eller? :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm.. tja, kanskje man først blir voksen når man har et steketermometer - jeg tror egentlig ikke det :fnise: Det gjør ikke at jeg føler meg særlig voksen i allefall ;)

Man må jo ikke ha det. Men det gjør at både kjøtt og fisk blir garantert perfekt. Og det vil vi jo gjerne.. eller? :nigo:

Har faktisk tenkt på å kjøpe det mange ganger, men har liksom aldri fått gjort det ;) Rart det der. Men er jo en av de tingene man tenker på akkurat når man trenger det :)

Og det med alder er og blir en merkelig ting. Jeg er snart 30, men når jeg tenker på meg selv tror jeg innimellom at jeg er ca 23. Er det jeg føler på en måte :fnise:

Endret av VirreVapp
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest ~Milla~

Jeg eeeeelsker steketermometeret vårt ;) Kjøttet eller fisken blir perfekt når man bruker det. Ikke er det vanskelig å bruke heller. En veninne av meg nekter helt, hun sier bare hun ikke skjønner noe av det, og er du sikker på at det er godt nok stekt om termometeren viser den og den temperaturen... Jajja, for meg er det et must på kjøkkenet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du et å anbefale? Jeg vil helst ha et sånt digitalt tror jeg. Men de andre finnes kanskje ikke lenger :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du er til å trene Line! Det høres deilig ut å komme seg så ofte på trening, for det får man mye energi av :Nikke:

Enig i at steketermometer er en bra oppfinnelse! Vi bruker egentlig vårt alt for skjelden, men har laga et par oppskrifter til Andreas Viestad med steketermometer, og kjøttet blir helt fantastisk med det :sikle:

Ha en fin lørdagskveld ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ehm... hvis jeg skal anbefale noe så må det bli ny stekeovn da. Gorenje som har innbygget termometer :fnise: Det er det jeg har :ler:

Selve termometeret er jo løst, men det settes inn i "dingsen" inni stekeovnen. Så stiller man inn på ønsket kjernetemp, så piper det når tempen er nådd.

Jeg er ellers sikker på at de fleste termometeret som er å få kjøpt funker så lenge batteriet lever. Digitalt er nok å foretrekke ja.

Sjekk her! http://www.fvn.no/tema/pa_skra/article747067.ece :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ehm... hvis jeg skal anbefale noe så må det bli ny stekeovn da. Gorenje som har innbygget termometer :fnise: Det er det jeg har :ler:

Selve termometeret er jo løst, men det settes inn i "dingsen" inni stekeovnen. Så stiller man inn på ønsket kjernetemp, så piper det når tempen er nådd.

Jeg er ellers sikker på at de fleste termometeret som er å få kjøpt funker så lenge batteriet lever. Digitalt er nok å foretrekke ja.

Sjekk her! http://www.fvn.no/tema/pa_skra/article747067.ece :hoho:

Såpass ja :ler: Det er notert til neste gang vi må ha stekeovn ;) Jeg skal nok finne et fint digitalt tenker jeg, da er menyen til neste helg klar; biff a la sambo til LineGourmet og tiramisu til dessert :sikle:

Dessuten kan det jo brukes til så mye rart, greit å ha altså :skratte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satan!

Toppen av nedtur, ved siden av negative tester:

Når du er motivert til å trene og har booka deg på time. Du har pakket bag'en og har kommet deg på senteret, i ført treningstøy og alt. "Å, nei - beklager, men timen er avlyst i dag pga sykdom" :dåne: :kjefte:

Jeg blir skikkelig sur av sånt. Så nå er jeg hjemme igjen.

Det er ikke flust av styrketimer på søndager. Man må jo reise hele Oslo rundt for å finne noen. Har booka meg på den andre eneste som er kl 17, satans lenge til da.. :filer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Milla~

Nei så kjipt! Når man på en søndag faktisk kommer seg ut av huset og ned på treningssenteret... håper klokken 5 timen blir bra :trene:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Satan!

Toppen av nedtur, ved siden av negative tester:

Når du er motivert til å trene og har booka deg på time. Du har pakket bag'en og har kommet deg på senteret, i ført treningstøy og alt. "Å, nei - beklager, men timen er avlyst i dag pga sykdom" :dåne: :kjefte:

Jeg blir skikkelig sur av sånt. Så nå er jeg hjemme igjen.

Det er ikke flust av styrketimer på søndager. Man må jo reise hele Oslo rundt for å finne noen. Har booka meg på den andre eneste som er kl 17, satans lenge til da.. :filer:

Det er dårlig gjort altså :nei: Her ringer de og sier fra hvis timen blir avlyst :snurt:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er dårlig gjort altså :nei: Her ringer de og sier fra hvis timen blir avlyst :snurt:

Ja, de ringte meg halvtime før. Da satt jeg allerede i bilen og hørte ikke tlf :ninja:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei så kjipt! Når man på en søndag faktisk kommer seg ut av huset og ned på treningssenteret... håper klokken 5 timen blir bra :trene:

Ja, det håper jeg også. Motivasjonen vingler litt.. Men jeg skal :)

____________________________

Nå har jeg og sambo spilt litt sammen på nett. Lenge siden sist, men ganske bra gikk det også :) Han skal ha noe annet spill-event :roll: 5-7 så middagen blir sen og det er derfor ingen grunn til at ikke jeg skal gjøre bra ting for meg selv den tiden (les: trene).

Først skal jeg piske sammen en sjokolademouse (fra pulver :fnise: )

Så når jeg kommer hjem blir det:

Kylling m/parmaskinke og risotto! Det tror jeg blir veldig bra. Jeg har aldri lagd risotto før, så det er på tide :Nikke:

Antall porsjoner:

4

Ingredienser:

4 kyllingbryst

8 skiver Parmaskinke , eller annen god spekeskinke

20 basilikumblader

4 sjalottløk

20 sjampinjonger eller skogsopp

Risotto:

3 ss smør

3 dl risottoris f eks avorioris

1 dl hvitvin , eller eplesider

7 dl hønsebuljong , eller kyllingfond

50 gr vellagret revet Norvegia original , eller annen god ost

1 dl hakkede soltørkede tomater

100 gr sukkererter

Fremgangsmåte:

Legg skinkeskivene to og to og legg noen basilikumblader over.

Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og rull dem inn i skinkeskivene. Bind sammen med en hyssing.

Brun filetene raskt i en stekepanne. Legg dem i en smurt, ildfast form og sett dem i ovnen ved 150 °C i 15 – 20 minutter.

Finhakk løken og skjær soppen i mindre biter. Varm smøret og fres løk og sopp raskt, tilsett risen og fres til den er gjennomsiktig.

Spe med vinen/eplecideren og tilsett buljongen i flere omganger. La risen svelle under stadig røring.

Rør i osten og tomatene. Del sukkerertene og tilsett dem også. Krydre med salt og pepper.

Ta kyllingen ut av ovnen og del filetene i biter. Server straks med risottoen på samme tallerken.

Drikkeforslag:

• Masi Campofiorin 2007, kr 139.90 (3339 - basisutvalg, kategori 3)

http://www.aperitif.no/index.db2?id=106673

Blir ikke noe vin på oss idag. Men antagelig en øl ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...