Gå til innhold

*Enigma*s algoritmer 2


*Enigma*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Herregud som man skal rote til ting da ... Bare denne jævla huepinen går over, så trenger jeg et realt :slår: i huet. Alt for mye å drikke i natt, alt for full, kan ikke huske hvordan jeg kom meg hjem i natt, men situasjonen jeg våkna i sier i grunnen sitt, så jeg trenger jo egentlig ikke lure. Aldri, aldri, aldri drikke igjen, i alle fall ikke megadrinker med vodka ...

Endret av *Enigma*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er i nerdehimmelen! Har joinet fanklubben til Mark Minasi (mannen som gjør AD interessant!) og Laura Chappell. Har hodet fullt av ny teknisk lærdom og forsøker å ikke la meg affisere av fylletabber, manglende kontakt med mennesker som burde vist at de brydde seg, og at alkohyler så til de grader er EVIL!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Noen ganger blir man bare så fuckings lei ALT! Sliten, lei av å ha problemer med å sove, det hjelper jo ikke akkurat at kollegaer ringer midt på natta ok sier: åh, var det DERFOR kontortelefonen din var stengt ja. :murvegg: Jeg er lei drittmat/mangelen på skikkelig mat på tech-ed, faen ikke rart amerikanerne er feite. Hva med å servere litt spiselig mat ikke søppel?

Møkkalei av å ikke passe inn noe sted, ikke føle meg hjemme noe sted. Lei av å ikke klare å slå meg til ro med den jeg er og det jeg har. Don't get me wrong, jeg har det fint her på mange måter, men jeg har en uro i kroppen og klarer ikke nyte opplevelsen til fulle. Jeg savner å føle tilhørighet til noe eller noen. Savner kroppskontakt og kos gitt fordi jeg er meg, ikke fordi det er praktisk eller det bare skjedde.

Jeg hater følelsen av å ha blitt løyet for, holdt for narr, at jeg blir sett på som et leketøy man legger bort når man er lei av å leke med det, men som man gjerne leker med igjen når man er lei alt annet.

Jeg er lei av at jeg roter til ting når livet går meg i mot, at jeg blir så ti lde grader selvdestruktiv, at jeg ender opp med å gjøre ting jeg angrer på i etterkant, bare fordi jeg for en liten stund trenger å føle at jeg kan "brukes" til noe, og det er nettopp brukt jeg ender opp med å føle meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Icere

Kjenner igjen følelsen. :( Håper hvertfall du klarer å koble litt av på ferie og legge bort de vonde følelsene. Du fortjener litt fri fra tankekverna. God tur videre, gleder meg til å lese litt restaurantanmeldelser. :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner igjen følelsen. :( Håper hvertfall du klarer å koble litt av på ferie og legge bort de vonde følelsene. Du fortjener litt fri fra tankekverna. God tur videre, gleder meg til å lese litt restaurantanmeldelser. :hug:

Tankene kommer og går, men jeg har det virkelig bra også. Riktignok er det et par ting jeg gjerne skulle tømt hodet for, but what happens in New Orleans stays in New Orleans, av hensyn til de innblandete.

Så langt har jeg hatt det helt topp! Sesjonene jeg var på var utrolig spennende, og foreleserne ekstremt dyktige. Jeg føler jeg har lært masse. Ellers er New Orleans en fantastisk by! Første lørdagen var kollegaene mine og en av de andre gutta jeg har hengt med her nede ute på busstur og fikk se og høre om ødeleggelsene til Katrina. Utrolig sterk tur, og jeg kan skjønne at folket her er bitre på resten av USA.

Folk her er generelt vennlige, blide og imøtekommende og utrolig åpne og rett fram. Her blir man virkelig bortskjemt med komplimenter, så det er nesten flaut å gå på gata her, men en aldri så liten selvtillitsboost er det jo da. :ler: Her får man stadig kommentarer om hvor gorgeous man er, hvor flotte øyne man har, hvor deilig rumpa di er, klær, sko, smil, alt skal kommenteres. Går du og smiler på gata her så hilser folk på deg, og i alle butikker og på restaurantene og hotellene er folk ekstremt høflige.

Hotellet mitt denne uka ligger rett på hjørnet av Bourbon street, noe som betyr at man bør ha godt sovehjerte og helst øreplugger også. Her er det et evig bråk på kveldene fra restauranter, barer og strippeklubber, og bilene som kjører forbi har musikken så høyt på at det rister i senga.

Jeg har blitt kjent med en del nye mennesker, og enkelte av dem har gjort dypt inntrykk på meg, på godt og vondt, men ordentlige gladgutter er de alle sammen. Her skulle det festes, og det til gangs. Det var trist å sende av gårde gutta i går morges, og det ble veldig ensomt her. Deilig på en måte, fordi jeg slipper å være sosial hele tiden, og kan gjøre som jeg vil, men å gå ut i går på Bourbon street uten mannlig følge var direkte slitsomt. Det var umulig å få gå i fred, og selv om mange er hyggelige er det også enkelte som kanskje burde lært seg kunsten å sjekke opp ei jente. -When you crash in that toilet, I'm gonna hold your hair darling! er ikke verdens beste sjekketriks, særlig ikke når du følger opp hver annet minutt med: -Are you ready for me to hold your hair yet? Jeg var slett ikke full, så jeg hadde ikke noe behov for å crashe på toalettet, og fyren var så lite attraktiv at aldri i livet om han hadde fått lov å holde håret mitt om jeg skulle vært så uheldig å crashe heller.

Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake hit, da skal jeg endelig få benyttet tiden til litt mer sightseeing, og opplevelser. Da blir det blant annet swamp tour for å få med seg alligatorer, og tur med steamboat.

I går fant jeg meg en sportspub og så USA - England. Fantastisk stemning der inne, veldig overrasket over hvor engasjerte amerikanerne faktisk var. Ble sittende ved siden av en fyr og prate en del, og han endte opp med å spandere lunsjen min på meg, til tross for mine protester. Planen var egentlig å få ligget litt ved basenget etterpå, men da kom et av de berømte regnskyllene, med torden og lyn og det klarnet ikke skikkelig opp før seint på kveld. Regnskyllene varer som regel bare en halvtimes tid, men de er som om noen åpner alle himlens sluser og slipper alt vannet i huet på deg. Du kan ikke engang krysse gata uten å være klissvåt, og vannet fosser i gatene. En halvtimes tid seinere er det ikke spor engang etter regnet.

I dag har jeg stort sett bare trent og ligget ved bassenget. Treningssenteret er utrolig digg, og jeg har vært der 2 ganger i dag. Det ble faktisk nok sol og varme etter en 4 timers tid på bassengkanten. Er litt glad for at jeg gikk da jeg gikk, for nå er det bare antydning til rødt her og der, mens hvis jeg hadde blitt liggende lenger tror jeg det kunne blitt ganske ille.

I går kveld var det restaurantbesøk på en meget god restaurant, og det blir det samme i dag, anmeldelser kommer i matdagboka seinere. Ellers ser jeg enormt fram til San Franciscoturen, og å se Androide igjen. Hun melder om like varmt og fint vær der, så jeg er strålende fornøyd og håper å komme hjem uthvilt, solbrun og med solbleket hår. :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lucy d-.-b

:strix: Det er godt å høre at det er mye å glede seg over også! Nyter USA gjennom deg akkurat nå, kunne tenkt meg å reise selv.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:strix: Det er godt å høre at det er mye å glede seg over også! Nyter USA gjennom deg akkurat nå, kunne tenkt meg å reise selv.

:klem:

:klem: Her er det absolutt masse å glede seg over, og nå er jeg godt innlosjert litt utenfor SF hos Androide. Var ute på en løpetur i nærområdet i går, og etterpå var Androide en aldeles ypperlig guide for meg inne i SF. Det ble mye gåing, for vi er begge skjønt enige om at skal man få sett mest mulig på nært hold må man gå. :) Androide viste meg Union Square, vi trasket gjennom Chinatwon og Little Italy, vi var og så Lombard street som gjerne blir kalt the crookedest street. Den er verken den mest svingete eller den bratteste i San Francisco, men stilig er den likevel. Det var en utrolig bratt gåtur opp dit, men vel verdt turen. Festlig å se bilene snegle seg ned den svingete bakken. Hele greia ser ut som en diger blomstereng med biler som kjører på kryss og tvers.

Vi var på Girardelli square (Girardelli chocolate), et farlig sted for sjokoladeelskere, derfra gikk vi til Fisherman's warf og til Pier 39 for å se sjøløvene som kom dit etter jordskjelvet i 89, og siden har de blitt der. Jevnt over er det ca 300 sjøløver som holder til der, men på vinteren kan det bli oppimot 900. De er fantastisk søte der de ligger og "snakker" til hverandre, klatrer over hverandre, koser på hverandre eller småslåss og ypper seg mot hverandre. :ler:

Fra Pier 39 gikk vi langs sjøen tilbake til togstasjonen for da var det på tide å dra hjem. Vi skal innover igjen i dag, og da skal jeg ta med skikkelig kamera. Siden ingen av oss hadde det med i går så blir det en ny tur både til Lombard og til Pier 39 for å få tatt bilder. Ellers skal vi til Sausalito en dag, en liten koselig by på andre siden av Bay-en, se Golden Gate, kjøre Cable cars, opp i Coit tower, og selvfølgelig må jeg ut til Alcatraz! :)

Været er nydelig, men temperaturene er betraktelig lavere enn varme og fuktige NO. Her ute hvor Androide bor er det nok en 5-6 grader varmere enn inne i SF og man slipper vinden, så her er det helt fint. Inne i SF by er det vel en 18 grader ca om dagen. Sola er likevel sterk nok til at jeg ble en anelse rød, så i går hadde jeg to skiller. Et etter løpetrøya mi, og et etter singleten jeg hadde på inne i byen. Heldigvis hjelper Aloe Vera godt, og jeg får være flink til å smøre meg i dag.

Utrolig deilig å slippe å sove på hotell noen dager og å ha det helt stille og rolig rundt meg når jeg skal sove. Veldig koselig å se Androide og mannen igjen, siden vi ikke har sett hverandre på omtrent et år. Tror ikke jeg kunne fått bedre verter, eller en bedre guide! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for koselig besøk :klemmer: Det var så stas å guide rundt og vise frem byen min, den vakreste på denne jord og klode! :hjerte: Gjett hva jeg har rundt halsen? :rødme:

God tur videre i Amerika!! Håper ryggen er bedre nå:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for koselig besøk :klemmer: Det var så stas å guide rundt og vise frem byen min, den vakreste på denne jord og klode! :hjerte: Gjett hva jeg har rundt halsen? :rødme:

God tur videre i Amerika!! Håper ryggen er bedre nå:)

:klem: Det var utrolig koselig å se dere igjen, og du kan trygt kalle deg den beste guiden i San Francisco and Bay area. ;) San Francisco er virkelig en flott by, og jeg har veldig lyst til å reise tilbake. :klemmer:

Kos deg masse :klem:

Will do! :)

Tilbake i New Orleans og jeg rakk 2 dusjer før frokost, den ene med alle klærne på. :gjeiper: Skiftende vær i dag, så det kan fort bli flere dusjer. Man tørker fort da, så det er jo ingen krise. Skulle bare ønske været var litt bedre så man kunne trasket rundt, få gjort ting og så legge seg ved bassenget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

For dem som har meg på facebook er det nå nytt profilbilde ute + bilder fra Swamp tour i New Orleans. Har også så vidt startet å laste opp bilder fra San Francisco. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en fantastisk tur med Airboat i sumpen i dag. Airboat er knallgøy, og du kommer virkelig tett på alligatorene og eventuelle andre dyr som måtte finne på å dukke opp. Disse turene kalles swamp tours, for du er absolutt ikke garantet å møte alligatorer, men i bunn og grunn er det jo derfor man tar en sånn tur. Vi var veldig "heldige" med været, siden det var overskyet med litt duskregn innimellom, hadde det vært strålende sol hadde vi mest sannsynlig ikke sett så mange "Gators", men på vår tur i dag så vi mange.

Utrolig trist å høre når guiden vår snakket om oljen i Gulfen, og at om en måneds tid kan de områdene vi så i dag med det dyrelivet være totalt ødelagt, og de som driver turene kan stå uten livsgrunnlag. Det la en liten demper på den ellers veldig gode stemningen, for guiden vår var en skravlete, trivelig fyr med en god porsjon swamp-humor.

Ellers fant jeg av alle ting et vaskeri på Bourbon street i dag, det eneste self-service laundry i gåavstand i sentrum. Self-service er å ta litt i, du kan da betale i underkant av $20 for å putte klærne i maskina selv, også putter de det over i tørketrommelen for deg og du henter det etter 2 timer. Eller jeg fikk valget om å betale $31,50 for å få vasket så og si hele garderoben min, og da kunne jeg komme tilbake før stengetid og da ville tøyet mitt være sortert, vasket, tørket og lagt sammen. Oi, oi, oi, vanskelig valg! Har jeg lyst til å måtte bruke tida mi på å ta klesvasken, passe tida osv. Eller har jeg lyst til å sette fra meg to store poser med møkkete klær, betale litt under 200 kr, dra på swamp tour og komme tilbake for å hente rene, tørre, strøkne, pent sammenlagte klær når det passer meg så lenge det er før stengetid? :gjeiper:

Jeg valgte det siste, og fikk en svær pakke med herlige, rene, velduftende klær tilbake. Jepp, vel verdt 200 kr. Jeg er da på ferie, for pokker. ;)

I morgen er det spådd rundt 40 effektive varmegrader og strålende sol fram til ettermiddagen, og siden vi ikke har noen spesielle ting planlagt tipper jeg at denne dagen blir tilbragt ved bassenget fram til lunsjtid i 3-tida. Fra da av er det spådd spredte tordenbyger, noe som her mest sannsynlig betyr 15-30 minutters regnskyll, der alle himlens sluser åpner seg.

I løpet av de neste dagene skal jeg også få med meg tur med Steamboat Natchez på Mississippi, og ellers skal jeg egentlig bare trene og nyte nyyyyyydelig sjømat og slappe av. Mest sannsynlig blir det nok noen sene kvelder på Famous door på Bourbon street også, en bar med et live rockeband som har seilt opp som en stor favoritt på utelivsfronten her for min del. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...