Gå til innhold

Knorr bernaise!


Belima

Anbefalte innlegg

Er det noen som har pakker med Knorr bernaise i huset?

Tok en sjau i skapene før jul og bl a kasta esken de lå i.

Da jeg skulle bruke en i dag, så står det ikke hvor mye jeg skal ha av hverken smør eller væske for å lage saus.

Det gjorde det da sist jeg hadde det. Noen som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er det ikke ganske standard? Ca 50 gram margarin, 2 dl vann og en halv dl melk? Jeg lager sjeldent bearnaisesaus, men jeg pleier bare ta det på slump.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker og bukker til Brunhilde.

Når jeg så svaret ble jeg irritert på meg selv for at jeg ikke fant det uten å spørre dere.

Godt å få litt hjelp da.

Endret av Belima
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skal lage saus og var sikkert litt stresset over å mangle imformasjonen, jeg bare satt her - mye lettere da, vet du!

;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er helt normalt å spørre først og om nødvendig - google etterpå. De som kritiserer dette er halvt-hjerne-nerd-programmert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg snakker for meg selv, men jeg pleier å prøve å finne en løsning før jeg spør her.

Selvsagt så er det ting jeg ikke tenker på som Brunhilde tenkte på i går, at Knorr hadde svaret på sin hjemmeside.

Lærer mye av å være her inne.

Nei, jeg googler først og spør etterpå stort sett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lag den selv da vell...

sjalottløk.

syltet estragon

hvitvinseddik

eggeplomme

å smeltet smør

er alt som skal till tar 5min

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å halvere mengden margarin i bearnaisesausen og heller ha i litt mer melk. Da blir den ikke så fet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

lag den selv da vell...

sjalottløk.

syltet estragon

hvitvinseddik

eggeplomme

å smeltet smør

er alt som skal till tar 5min

Bare 5 minutter?

Når jeg lager bearnaise tar det omtrent én time. Bare blander du alt sammen med en gang eller reduserer du eddik-blandingen først, blander i eggeplommer, pisker det luftig over et vannbad og sper med klarnet smør? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å lage bernaise fra grunnen av tar ca en halvtime, når du har rutinen inne. Men dette er jo tid man uansett står ved komfyren og ordner med den andre maten også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...