Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2009 #1 Del Skrevet 31. desember 2009 Går det an, eller får man kakesmak på kalkunen og vice versa? De skal stekes på samme temperatur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2009 #2 Del Skrevet 31. desember 2009 Kaka får kalkunsmak! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KinderMaxi Skrevet 31. desember 2009 #3 Del Skrevet 31. desember 2009 Hvis du må steke det samtidig, så håper jeg du setter kaken øverst. Det ville i hvert fall jeg gjort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vilma Skrevet 31. desember 2009 #4 Del Skrevet 31. desember 2009 Hadde jeg ikke tatt sjansen på. Stek kaka mens kalkunen hviler etter steking. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2009 #5 Del Skrevet 31. desember 2009 Hva med aluminiumsfolie rundt en av dem? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_norah_* Skrevet 31. desember 2009 #6 Del Skrevet 31. desember 2009 hadde jeg virkelig ikke gjort. kaka får nok litt kalkunsmak i seg - blir jo mye fuktighet der inne med elelr uten stekepose. det beste er jo å vente litt med dessert, så selv om det er ei rundform som tar en time er det jo perfekt ventetid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 31. desember 2009 #7 Del Skrevet 31. desember 2009 Takk for svar, selv om jeg ikke så dem i tide. Jeg tok ikke sjansen, stekte kaka etterpå, og det gikk bra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå