Gå til innhold

Erstatte hvitvinseddik med eplecidereddik?


-Fisken-

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage marinert ost, og trenger hvitvinseddik. Det er det typisk nok ingen av butikkene i nærheten av meg som har. Blir det veldig rart om jeg bruker eplecidereddik istede?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg skal lage marinert ost, og trenger hvitvinseddik. Det er det typisk nok ingen av butikkene i nærheten av meg som har. Blir det veldig rart om jeg bruker eplecidereddik istede?

Kan bli, om det ikke er mange andre smaksterke inngredienser da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal lage marinert ost, og trenger hvitvinseddik. Det er det typisk nok ingen av butikkene i nærheten av meg som har. Blir det veldig rart om jeg bruker eplecidereddik istede?

Jeg ville ha satset på vanlig hvit husholdningseddig i stedet for. Evt gå i hylla for orientalske matvarer og finn risvinseddik (sånn som brukes til sushiris). Eplecidereddik har en veldig tydelig smak. Men hvis du bare skal ha en liten skvett i en marinade med mange andre kraftige smaker kan den fungere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg brukte eplecidereddik. Smakte så vidt det var på oljeblandingen, virker som det gikk greit.

Takk for svar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...