-Fisken- Skrevet 23. desember 2009 #1 Del Skrevet 23. desember 2009 Jeg skal lage marinert ost, og trenger hvitvinseddik. Det er det typisk nok ingen av butikkene i nærheten av meg som har. Blir det veldig rart om jeg bruker eplecidereddik istede? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2009 #2 Del Skrevet 23. desember 2009 Jeg skal lage marinert ost, og trenger hvitvinseddik. Det er det typisk nok ingen av butikkene i nærheten av meg som har. Blir det veldig rart om jeg bruker eplecidereddik istede? Kan bli, om det ikke er mange andre smaksterke inngredienser da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. desember 2009 #3 Del Skrevet 23. desember 2009 Jeg skal lage marinert ost, og trenger hvitvinseddik. Det er det typisk nok ingen av butikkene i nærheten av meg som har. Blir det veldig rart om jeg bruker eplecidereddik istede? Jeg ville ha satset på vanlig hvit husholdningseddig i stedet for. Evt gå i hylla for orientalske matvarer og finn risvinseddik (sånn som brukes til sushiris). Eplecidereddik har en veldig tydelig smak. Men hvis du bare skal ha en liten skvett i en marinade med mange andre kraftige smaker kan den fungere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 23. desember 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 23. desember 2009 Jeg brukte eplecidereddik. Smakte så vidt det var på oljeblandingen, virker som det gikk greit. Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå