Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 22. desember 2009 #1 Del Skrevet 22. desember 2009 Vi skal lage svineribbe til jul, og gleder oss stort til det. Gleder oss derimot IKKE til vasking av ovnen etterpå. Den var helt forferdelig forige gang.. Lurer derfor på om noen har erfaring med steking av svineribbe i stekepose? Går det an å steke den i pose først og så evt bare grille toppen mot slutten for sprø svor..? Evt hva er deres beste tips for å bevare ovnen for ettertiden? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 22. desember 2009 #2 Del Skrevet 22. desember 2009 Har aldri brukt pose. Du kan faktisk la den stå i vann og zalo. Da faller smusset av. Bruker du vann når du steker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå