Gjest Gjest Marit Skrevet 22. desember 2009 #1 Skrevet 22. desember 2009 Vet at noen koker ribba før de steker den. Dette vil jeg prøve i år. Er det noen som deler ribba i biter før steking, som kan fortelle meg hvor mange grader og ca hvor lenge de steke ribbebitene da? Litt klønete skrevet kanskje, men håper dere forstår hva jeg mener. Altså, kokt en time, så delt opp i biter før ferdigsteking i ovnen?
Gjest Gjest Skrevet 22. desember 2009 #2 Skrevet 22. desember 2009 Oi, du har tydeligvis aldri tilbredt ribbe før. Her en en link til fremgangsmåten; http://www.klikk.no/mat/spise/article378091.ece Du skal ikke koke ribbe, den skal dampes, så stekes. Antoinette i.i.
Gjest Gjest Skrevet 22. desember 2009 #3 Skrevet 22. desember 2009 Oi, du har tydeligvis aldri tilbredt ribbe før. Her en en link til fremgangsmåten; http://www.klikk.no/mat/spise/article378091.ece Du skal ikke koke ribbe, den skal dampes, så stekes. Antoinette i.i. Noen koker den på forhånd. Har aldri prøvd, så jeg kan ikke gi noen tips, men lurer på om Sjuve har en oppskrift på det. Her: http://www.klikk.no/mat/spise/article526280.ece
Gjest TS Skrevet 22. desember 2009 #4 Skrevet 22. desember 2009 Jo da, jeg har stekt ribbe i mange mang år. Skal prøve noe nytt i år på en ribbe, har to i år. Jeg har smurt ribba inn med grov sennep og strødd grovt salt over. Den skal ligge i tre døgn før den lages ferdig. Da skal den som sistemann sier kokes i kjele og deles i biter og stekes ferdig. Takk for linken, det var den fremgangsmåten jeg var ute etter. Så nå blir det en på gammelmåten og en med en ny vri her i huset i år. Vedkommende som tipset meg om den med sennepen, har reist til syden, så jeg ville ikke kontakte henne der nede, derfor ble dere spurt. Takk for hjelpen. God jul!
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå