Gå til innhold

Ribbesteking


Gjest Gjest Marit

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest Marit

Vet at noen koker ribba før de steker den. Dette vil jeg prøve i år.

Er det noen som deler ribba i biter før steking, som kan fortelle meg hvor mange grader og ca hvor lenge de steke ribbebitene da?

Litt klønete skrevet kanskje, men håper dere forstår hva jeg mener.

Altså, kokt en time, så delt opp i biter før ferdigsteking i ovnen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oi, du har tydeligvis aldri tilbredt ribbe før. Her en en link til fremgangsmåten; http://www.klikk.no/mat/spise/article378091.ece

Du skal ikke koke ribbe, den skal dampes, så stekes.

Antoinette i.i.

Noen koker den på forhånd. Har aldri prøvd, så jeg kan ikke gi noen tips, men lurer på om Sjuve har en oppskrift på det.

Her: http://www.klikk.no/mat/spise/article526280.ece

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo da, jeg har stekt ribbe i mange mang år. Skal prøve noe nytt i år på en ribbe, har to i år.

Jeg har smurt ribba inn med grov sennep og strødd grovt salt over.

Den skal ligge i tre døgn før den lages ferdig.

Da skal den som sistemann sier kokes i kjele og deles i biter og stekes ferdig.

Takk for linken, det var den fremgangsmåten jeg var ute etter.

Så nå blir det en på gammelmåten og en med en ny vri her i huset i år.

Vedkommende som tipset meg om den med sennepen, har reist til syden, så jeg ville ikke kontakte henne der nede, derfor ble dere spurt.

Takk for hjelpen.

God jul!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...