majan Skrevet 26. august 2003 #1 Del Skrevet 26. august 2003 EPLEPAI MED VANILJEKREM. 90 gram melis 200 gram smør 200 gra hvetemel ca 3-5 epler kanel & sukker 1 pk vaniljekrem Ta 2/3 av deigen til binn og resten til rutemønster på toppen. Når man skal lage rutemønsteret lønner det seg og bruke ekstra mel for deigen er veldig klissete (den skal være det) Stekes ved 175 grader i ca 1 time midt i ovnen. Jeg er veldig glad i denne oppskriften, ikke bare fordi den er veldig god men også fordi den er veldig kjekk. MAn kan nemlig ordne alt sammen og dekke til med plastfolie og sette i kjøleskapet og steke den dagen etter. Så hvis man skal ha selskap dagen etter og har det litt travelt kan man bare gjøre alt i stad dagen før. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 26. august 2003 #2 Del Skrevet 26. august 2003 Tusen takk for oppskriften. Men vaniljekremen, den skal ved siden av ikke sant? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 26. august 2003 #3 Del Skrevet 26. august 2003 Oi, tusen takk - den virker god.. meeen jeg også må ha en sånn "trinn for trinn" beskrivelse hvis jeg skal klare å lage den (er verdens DÅRLIGSTE kokke). :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
majan Skrevet 27. august 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 27. august 2003 hei hei så det var litt spørsmål om hvordan man g¨r frem med oppskriften så slik skal det gjøres; melis, smør og hvetemel blandes sammen, og fordeles i en ildfast form eller kake form. Skrell epler og del de i båter som er passe store, og legg de oppå deigen i formen. Strø over kanel og sukker. Fordel vaniljekremen over eplebitene og til slutt lager du rutemønster av resterende deig (det hender jeg kutter ut rutemønsteret hvis jeg har veldig dårlig tid). Så er det bare og steke alt i ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 2. september 2003 #5 Del Skrevet 2. september 2003 Tusen takk, denne skal prøves til helgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå