Gå til innhold

spinat og kylling


-Fisken-

Anbefalte innlegg

Vi skal ha kylling til middag, og har en boks spinat stående jeg gjerne skulle ha fått brukt. Er det noen som kan hjelpe meg med tips? Jeg har ellers en del ulike grønnsaker og kokosmelk. Tenker en form for gryterett kanskje? Litt astiatisk inspirert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Jeg lagde for en liten stund siden denne oppskriften:

For 4 personer:

4 kyllingfileter, marineres med saften av 1 sitron, 2ss olivenolje, 1 ss soyasaus. La dette stå og trekke i kjøleskapet en stund.

2 liter fersk spinat eventuelt 1/2 pose frossen spinat.

2 hvitløksfedd - finhakket

1 beger creme fraiche

1/2 terning hønsebuljong løses i 2 dl varmt vann

2 ss sennep

salt og pepper

1-2 dl revet ost

Fres hvitløk og spinat i stekepanne med smør. Når dette har frest litt, tilsett 1/2 beger med creme fraiche, sennep, salt, pepper og buljongkraften. La dette småkoke i 3-5 minutter. Ha i spinatblandingen over i en smurt ildfast form. Brun så kyllingfiletene rask på begge sider og legg de oppå spinatsausen. Bland revet ost med creme fraiche, godt med litt revet parmesan ost også. Fordel ost og creme fraiche blandingen over kyllingfiletene.

Settes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

SErver med ris til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar! Tror jeg går for noe lignenede, men ettersom jeg kun har kokosmelk, prøver jeg med det istedenfor creme fraiche.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...