Gjest Gjest_Helle_* Skrevet 11. desember 2009 #1 Del Skrevet 11. desember 2009 Jeg har forsøkt å lage smultringer med glutenfritt mel, men de blir bare fettete og harde. Slik blir jo ikke smultringene med vanlig mel. Sønnen mine er så glad i det, men har akkurat fått diagnostisert cøliaki. Hjelp, noen som har tips? Helle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 11. desember 2009 #2 Del Skrevet 11. desember 2009 Bruk den varianten som ikke skal kjevles ut, men som du trenger smultringmaskin til. Bare bytt ut melet med glutenfritt. Blir som vanlige smultringer. Jeg pleier å lage en som ligner på denne: 4 egg 400 gram sukker piskes til eggedosis. Tilsett 1/2 liter kefir eller kulturmelk 1,25 dl fløte 3 ss smeltet smør 2 ts natron (rørt ut i litt lunkent vann) 1 dråpe edikk 750 kg rød semper 1 ts kardemomme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå