Gå til innhold

Smutriger med glutenfritt mel


Gjest Gjest_Helle_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Helle_*

Jeg har forsøkt å lage smultringer med glutenfritt mel, men de blir bare fettete og harde. Slik blir jo ikke smultringene med vanlig mel. Sønnen mine er så glad i det, men har akkurat fått diagnostisert cøliaki. Hjelp, noen som har tips?

Helle :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bruk den varianten som ikke skal kjevles ut, men som du trenger smultringmaskin til.

Bare bytt ut melet med glutenfritt.

Blir som vanlige smultringer.

Jeg pleier å lage en som ligner på denne:

4 egg

400 gram sukker piskes til eggedosis.

Tilsett 1/2 liter kefir eller kulturmelk

1,25 dl fløte

3 ss smeltet smør

2 ts natron (rørt ut i litt lunkent vann)

1 dråpe edikk

750 kg rød semper

1 ts kardemomme

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...