Gå til innhold

Lærekjøring og antall timer


aluminium

Anbefalte innlegg

Litt inspirert av trådene om kjøreskoler og folk som skal ta lappen så lurer jeg litt på hva som er vanlig i antall timer, og hva lappen kostet.

Jeg selv mener å huske jeg hadde rundt 23 timer og fikk en regning på 19000,-. Da inkludert oppkjøring, leie av bil osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Betalte 4000kr i når jeg tok lappen som 20-åring (er vel ca 9 år siden), men det var fordi kjørelæreren min er faren til mine stesøstre.

Hadde vel 5-6 timer kjøring + det obligatoriske.

Tok lappen for et par år siden på CE - betalte 80 lapper for 3 uker teori, 30 timer kjøring (sleit litt med rygging med henger haha), obligatorisk kjøring og kurs (lastesikring og førstehjelp) + adr grunnkurs, teoriprøver og oppkjøringer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde 2 timer kjøretimer, som var minimum uansett. Slapp billig unna der heldigvis, men hadde kjørt ekstremt mye før med foreldre.

- tror 1 time kosta 450 ellernoe.

Og pluss alt det andre selvfølgelig!

Endret av Mir
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Kvinne_*

Jeg hadde 12 kjøretimer, + bykjøring, glattkjøring, mørkekjøring og langkjøring. Betalte til sammen 19 000.

Jeg hadde minimal øvelseskjøring utenom kjøreskolen, og hadde derfor minimal trening, men klarte meg med mindre kjøretimer enn mine venner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Som nevnt, totalt. Med alt sammen, inkludert teoriprøver, oppkjøring,glattkjøring, mørkekjøring,langkjøring, leie av bil x 2 på oppkjøringsdager etc etc.

Kjøretimer har også steget i pris etter at jeg tok førerkort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_Meg_*

Jeg betalte 20000 til den førstekjøreskolen min. Der var alt det oblikatoriske inkluderert og 15x45 kjøretimer. Så har jeg brukt ca 12000 på den andre kjøreskolen, kjøretimer 7x1100 og oppvariming og leieav biltil fører prøven 3x 1900.Det ble mye rot med den førate kjøre skolen som førte til at jeg kuttet ut i ca 6 måner. Brukte 2 år på oppkjøringen min. Besto oppkjøringen min 01.12.09

Ps gebyr til glatkjørings banen 1000 og 3x720 til oppkjøringen ikke tad med

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_caroline_*

Jeg betalte 13000 for 12 ordinære kjøretimer, 1 testtime (som merkelig nok er dobbelt så dyr og like lang som en vanlig kjøretime?), teorikurs og alt obligatorisk + alle avgifter til staten. Kjørte ikke noe utenom kjøreskolen da jeg ikke hadde noen i nærheten som kunne lærekjøre med meg, men synes jeg slapp billig unna alikevel, beste investeringen jeg har gjort noen gang. Dette var i 2004, så er glad jeg gjorde det da, nå hadde det vel blitt dobbelt så dyrt regner jeg med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble rundt 30 000 for min del. Hadde en del kjøretimer fordi det var vanskelig å øve hjemme (bodde i en annen by enn foreldre). Tror jeg var oppe i rundt 15-20 kjøretimer? Vet ikke om det er totalt eller med det obligatoriske i tillegg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...