Gå til innhold

Løs dørlist


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

I går ble det minusgrader så det holdt! Jeg visste ikke at man burde smøre dørlistene i bilen med silikon, så da jeg skulle åpne den ene døra satt rett og slett lista fast! Den er nå løs.

Jeg skulle prøve å feste den, så at det var noen hvite plastikkgreier som var festa med skruer der som lista hadde vært, men kunne ikke forstå hvordan jeg skulle greie å feste lista på disse. Var ingenting i lista som "matcha" plastikkdingsene. Så nå er lista ganske løs - det er til og med problematisk å få lukka døra helt. Det blir alltid en liten sprekk. Det er nok ikke bra!

Noen som vet hvordan jeg fikser dette? Må man på verksted? Kan man lime den fast selv? I såfall med hvilket lim?

Jeg må i alle fall få gjort det før jeg reiser fra bilen til jul!

(Og nå huska jeg at jeg hadde glemt å sjekke om døra blir skikkelig låst! Ooops...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Her er det bare å trå til og reparere selv! Kjører du til verksted, finner de gjerne(!) flere ting som må repareres på bilen.

Forrige gang jeg kjørte inn Opelen for å bytte en defekt lås, kom regningen på 10.000+ med en lang liste over ting jeg selvfølgelig ikke kunne sjekke om var fabrikkert eller ikke...

Plastlist kan du med hell lime på plass igjen. Regner med at det finnes egne plastlim, men jeg har svært god erfaring selv med Karlsons lim. Høres utrolig ut, men limet har holdt selv på utsiden av bilen min (limte på igjen en Opel-logo av plast på det ytre dørhåndtaket). Har for min del vært både billig og bra.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du har revet løs plastklips ville jeg anbefalt å reise på verksted. Disse må byttes uansett. Er det bare gummilisten som er løsnet skal det være mulig å trykke denne på plass selv.

Jeg skjønner bare ikke hvorfor bilprodusentene ikke kan bruke et par ekstra kroner på stoffbelagte gummilister. Jeg har dette på en eldre Mercedes, der det tydeligvis ikke er spart på noe, og disse fryser ALDRI, de er helt fantastiske...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...