Gjest Gaby Skrevet 11. september 2012 #14701 Skrevet 11. september 2012 Jeg kan ta de jeg, mia! Bare de ikke har vært i kontakt med skinka
kristian82 Skrevet 12. september 2012 Forfatter #14702 Skrevet 12. september 2012 Har jeg? Hva da? Pizza Grandiosa Har du glemt at jeg ikke kan fordra asparges? du kan få...du kan få..hmmm..
Gjest hogwash Skrevet 12. september 2012 #14704 Skrevet 12. september 2012 ... du kan få...du kan få..hmmm.. hva har du rotet deg oppi nå K?
kristian82 Skrevet 12. september 2012 Forfatter #14705 Skrevet 12. september 2012 Det er da godt hva har du rotet deg oppi nå K? Nei, si det
Gjest Gaby Skrevet 12. september 2012 #14706 Skrevet 12. september 2012 Joda, innimellom er det det eneste som duger Men må plukke vekk paprikaen og ha på ekstra mozarellaost. Og litt ketchup når den er ferdig.
kristian82 Skrevet 12. september 2012 Forfatter #14709 Skrevet 12. september 2012 Joda, innimellom er det det eneste som duger Men må plukke vekk paprikaen og ha på ekstra mozarellaost. Og litt ketchup når den er ferdig. Ikke plukk av paprikaen da Pizza Grandiosa smaker papp. Da skjønner jeg ikke hva slags papp du har smakt på før Så koslig du titter innom Hvordan står det til i Faithy land?
Gjest Gaby Skrevet 12. september 2012 #14710 Skrevet 12. september 2012 Paprikaen må av! Den smaker sure sokker
kristian82 Skrevet 12. september 2012 Forfatter #14711 Skrevet 12. september 2012 Paprikaen må av! Den smaker sure sokker verre enn meg du da Jeg som trodde at jeg var som en liten unge i matveien
Gjest Gaby Skrevet 12. september 2012 #14712 Skrevet 12. september 2012 Jeg er egentlig ganske altetende, og har ikke noe problem med å spise paprikaen hvis jeg får det servert altså. Men hvis det er jeg som lager så ryker den Det skjer noe med paprika i ferdigmat, spesielt den i gryteretter, den er skikkelig sur og seig!
Gjest hogwash Skrevet 12. september 2012 #14713 Skrevet 12. september 2012 Jeg synes de kan lage grandiosa uten paprika igjen!
kristian82 Skrevet 12. september 2012 Forfatter #14715 Skrevet 12. september 2012 Jeg er egentlig ganske altetende, og har ikke noe problem med å spise paprikaen hvis jeg får det servert altså. Men hvis det er jeg som lager så ryker den Det skjer noe med paprika i ferdigmat, spesielt den i gryteretter, den er skikkelig sur og seig! oki, da er jeg mer kresen enn deg da! Akkurat paprikaen på grandiosaen går greit syns jeg. Jeg synes de kan lage grandiosa uten paprika igjen! Perhaps, kanskje bytte den ut med salami
Gjest hogwash Skrevet 12. september 2012 #14716 Skrevet 12. september 2012 ... Perhaps, kanskje bytte den ut med salami Njet. Mer ost!
kristian82 Skrevet 12. september 2012 Forfatter #14718 Skrevet 12. september 2012 Nei, nå må jeg runde av. Ha en fin natt videre folkens
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå