Gå til innhold

Skade på eiendom ved bilkjøring


Gjest Sur eier

Anbefalte innlegg

Gjest Sur eier

Riktignok ligger eiendommen kronglete til,men det er egulert og godkjent fra kommunen som tilkjørsel. Det er en bratt bakke opp til boligfelt,gangvei og 30 sone.

Her må man avpasse farten etter forholdene som ellers.

To ganger har vi fått nedkørt vårt nye gjerde. Nå har de som har gjort det varslet,så de har betalt for matriale og beis,men jobbben har vi gjort selv.

Nå er det nedkjørt igjen pga glatt føre. Jeg ville skrive skademelding med sjåføren,men det ville han ikke for det var ike vanlig mente han.

Vi vil ikke gjøre jobben,har ikke tid eller mulighet. Sjåføren bor ikke her på stedet.

Ga han lappen på beisen,minste en får kjøpt er tre liter,han mente vi burde ha en skvett stående. Det er malt tre strøk fra før.

Så skal man rive og sage,sette opp osv.

Derfor mener jeg at skademld skrives, og få noen til å gjøre jobben....

Frustrert er jeg nå....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

"Ansvarsforsikring er en obligatorisk (lovpålagt) forsikring som dekker skader på andres kjøretøy, eiendom og person inntil en fastsatt sum."

https://www.dnbnor.no/person/forsikring/bil_bat_og_mc

Skade på din eiendom følger akkurat de samme reglene som om han hadde brutt vikeplikt og kjørt på bilen din. Burde da være en selvfølge at han punger ut for materialer og jobb eller tar det på forsikringen. Om han hadde kjørt på bilen din hadde han da ikke gitt deg en tusenlapp for materialer og forventet at du gjorde reparasjonene selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler at dere har et kamera liggende klart til det skjer igjen. Ta bilder av "åstedet" og bilen, slik at dere har bevismateriale i tilfelle den "uheldige" bilisten ikke vedkjenner seg det fulle ansvaret. (De får gjøre opp for seg, og evt. ta saken videre med kommunen vedr. manglende strøing.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta det direkte med vedkommendes forsikringsselskap. De er pliktig å betale hvis du kan bevise at det er deres kunde som har kjørt ned gjerdet. Riktig forsikringsselskap får du oppgitt ved å ringe vegvesen eller politi og oppgir kjennemerke.

Du trenger ikke skademelding. Det er bare et hjelpemiddel for enklere og raskere saksbehandling hos forsikringsselskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...