Gå til innhold

En slags type potetstappe...


Gjest Gjesta

Anbefalte innlegg

Jeg var på en restaurant og istedet for vanlige poteter fikk vi servert en slags potet-stappe som hadde vært i stekeovnen.

Den var formet som en softis-topp, var myk inni og litt hardere utenpå.

Det var også tilsatt krydder og urter.

Hva kalles denne type poteter? og hvordan lager man de? (Hvilken type urter/krydder er det vanlig å bruke?)

Jeg tenkte å eksperimentere ikveld med dette...

Tenkte da å mose kokte poteter i litt fløte (slik det blir på tykkelse med vanlig potet-stappe). Koke det litt, og tilsette krydder for så å lage noen fine "dæsjer" å ha i stekeovnen.

Noen som har troen på meg her..?? (eller er jeg helt på jordet?)

Clea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du er langt fra jordet.....Du bare putter potetmos i en sprøytepose m et munnstykke m stor nok tut og sprøyter ut topper akkurat som på en bløtkake eller bruk en skje. Puttes i stekovn og gratineres v høy temp til potetmosen er gyllen på toppen. Pass på! Veldig lett å svi den!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg krydrer med salt/pepper, hvitløk, kanskje litt chili. Selerirot er også bra, eller kålrot.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...