Gå til innhold

Entrecôte på ferdigpizza! I hvilken tilstand?


Gjest Nam

Anbefalte innlegg

Jeg har en ferdigpizza her type Grandiosa med kjøtt og løk. Jeg har og en biffbit! Så skal strimle det. Skal jeg steke kjøttet fullstendig på stekepanne, bare steke "overflatene" eller bare putte den rå på pizzaen? :S Blir takknemlig for kjapt svar!

:)hei

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Brun det litt i stekepanne først. Trenger ikke å være helt gjennomstekt (pizzaen skal jo i ovnen etterpå også).

Endret av Virvel
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde helt klart hatt det på pizzaen rått. Vi lager alltid pizza med rå kyllingfilet, blir helt gjennomstekt av 12-15 min i ovnen. Biff er jo heller ikke farlig om ikke er 100% gjennomstekt, bare bedre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...