Gjest Nam Skrevet 9. november 2009 #1 Del Skrevet 9. november 2009 Jeg har en ferdigpizza her type Grandiosa med kjøtt og løk. Jeg har og en biffbit! Så skal strimle det. Skal jeg steke kjøttet fullstendig på stekepanne, bare steke "overflatene" eller bare putte den rå på pizzaen? :S Blir takknemlig for kjapt svar! :)hei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Virvel Skrevet 9. november 2009 #2 Del Skrevet 9. november 2009 (endret) Brun det litt i stekepanne først. Trenger ikke å være helt gjennomstekt (pizzaen skal jo i ovnen etterpå også). Endret 9. november 2009 av Virvel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nelly Pelly Skrevet 9. november 2009 #3 Del Skrevet 9. november 2009 Den blir saftigst om du har den rå på pizzan..:)Ha gjerne osten på før biff + evt andre ingredienser Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klematis Skrevet 9. november 2009 #4 Del Skrevet 9. november 2009 Jeg hadde helt klart hatt det på pizzaen rått. Vi lager alltid pizza med rå kyllingfilet, blir helt gjennomstekt av 12-15 min i ovnen. Biff er jo heller ikke farlig om ikke er 100% gjennomstekt, bare bedre! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frid Skrevet 9. november 2009 #5 Del Skrevet 9. november 2009 (endret) . Endret 18. november 2009 av Frid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå