Pupsilure Skrevet 2. november 2009 #1 Del Skrevet 2. november 2009 Hva bruker dere når dere panerer fisk/kylling o.l. ? Jeg syntes panering er veldig godt, men ikke så ofte jeg spiser det. Vil gjerne ha noen tips på hva man kan bruke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 2. november 2009 #2 Del Skrevet 2. november 2009 Brød av alle slag, selvsagt, knuste ritz-kjeks og griljermel er det jeg pleier å bruke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pupsilure Skrevet 2. november 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 2. november 2009 Hva er griljermel, og hvor får jeg tak i det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Idnar Skrevet 2. november 2009 #4 Del Skrevet 2. november 2009 Griljermel får du i stort sett alle matbutikker. Om jeg ikke tar feil står det i bakehyllen og har rød pakke. Er litt som finmalt tørket brød. Mangen bruker griljermel oppå fiskegrateng og til panering Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 2. november 2009 #5 Del Skrevet 2. november 2009 Jeg bruker å tørke brød i ovnen og kjøre det i blenderen. Det er godt å blande inn litt parmasan når du skal panere kylling Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå