Gå til innhold

Hundebur og barnevogn


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Vet ikke om dette passer best på graviditet, kjæledyr eller bil og trafikk, men prøver her. Vi har en stor hund (50 kg+) og skal kjøpe stasjonsvogn. Lurer derfor på det er mulig å få til en løsning der både hunden og sammenslått barnevogn (eventuelt bare understell) har plass i bagasjerommet? Noen som har hund, barn og f. eks en ford mondeo?

Hvilken vogn, bur, bil og hund har dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har en labrador og en passat stasjonsvogn og ei svær emmaljungavogn.

Det er plass til å sette vogna rett inn i bilen med hunden ved siden av, men dette har vi kun gjort ved korte kjøreturer. Man kan ta bagen av og sette understellet på høykant, dette gir bedre plass for hunden og gir også plass til buret. Da kan man også "lene" bagasje eller understellet mot buret. Ellers må man feste understellet slik at det ikke ramler over hunden ved kjøring.

Vi går endel i fjellet og bruker da bæretøy (ergo) og har ikke med vogn, så det er ikke så ofte vi har med vogna og hunden i bilen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_mamma_*

Da vi skulle kjøpe ny bil for tre år siden med samme krav endte vi opp med en Volvo XC70. Det var den eneste aktuelle bilen vi fikk bur og en sammenslått Simo-vogn inn i ved siden av hverandre. Buret vårt er tilpasset en vorsteher.

Jeg er usikker på merket på buret, men det er et slikt som spesiallages til hund og bil. (vårt var egentlig laget til den forrige bilen vår, en Volkswagen Passat).

Problemet i mange tilfeller synes jeg er at mange biler er blitt så høye at grunnflaten i bagasjerommet er så liten. Volvo har stor grunnflate i bagasjerommet, og i tillegg er hele bilen ganske firkantet, ikke slik avrundingen i taket stjeler plass fra bagasjerommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...