Gjest ForsvinnendeSaus Skrevet 11. oktober 2009 #1 Del Skrevet 11. oktober 2009 Jeg lagde en kakedeig istad som skulle stå en times tid i kjøleskap for å bli hardere, pga den inneholder ganske mye smør, og blir dermed ganske myk og ubrukelig i romtemperatur. Består av hvetemel, smør, egg og sukker. Så jeg pakket den i plastikk slik oppskriften sa og satte i kjøleskapet. Så endte vi på middag hos svigers, med dessert... Så jeg tror det holder med slik mat idag! Jeg antar den holder seg til i morgen, men vil den da være for hard, eller hva tror dere? Eller er det ganske perfekt om den står over natta? Og vel så det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 11. oktober 2009 #2 Del Skrevet 11. oktober 2009 Den kan trygt stå til i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 11. oktober 2009 #3 Del Skrevet 11. oktober 2009 Mange kakedeiger kan fryses også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Forsvinnende Saus Skrevet 12. oktober 2009 #4 Del Skrevet 12. oktober 2009 Fryse gidder jeg ikke, vi har en altfor liten frys og der er det fullt av kylling og lammekjøtt og diverse allerede... men da lager jeg dem idag og satser på å dele med noen om de blir gode (For jeg har en streng regel, godteri og kaker kun i helga ) Hva det er kommer både på bloggen og her etterhvert, om noen skulle lure En liten ide til Halloween.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 12. oktober 2009 #5 Del Skrevet 12. oktober 2009 Den der deigen holder leeeeeeenge i kjøleskap. Flere uker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ForsvinnendeSaus Skrevet 13. oktober 2009 #6 Del Skrevet 13. oktober 2009 Nei det gjør den ikke for den forsvant i går ;-). Smakte ok og alt det der så den hadde nok holdt ei stund! (Men jeg kan ikke ha ting liggende i frys og kjøleskap for da glemmer jeg det bare) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå