Gå til innhold

Kakedeigen blir ikke brukt idag


Gjest ForsvinnendeSaus

Anbefalte innlegg

Gjest ForsvinnendeSaus

Jeg lagde en kakedeig istad som skulle stå en times tid i kjøleskap for å bli hardere, pga den inneholder ganske mye smør, og blir dermed ganske myk og ubrukelig i romtemperatur.

Består av hvetemel, smør, egg og sukker.

Så jeg pakket den i plastikk slik oppskriften sa og satte i kjøleskapet.

Så endte vi på middag hos svigers, med dessert... Så jeg tror det holder med slik mat idag!

Jeg antar den holder seg til i morgen, men vil den da være for hard, eller hva tror dere? Eller er det ganske perfekt om den står over natta? Og vel så det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Forsvinnende Saus

Fryse gidder jeg ikke, vi har en altfor liten frys og der er det fullt av kylling og lammekjøtt og diverse allerede... men da lager jeg dem idag og satser på å dele med noen om de blir gode :) (For jeg har en streng regel, godteri og kaker kun i helga :P)

Hva det er kommer både på bloggen og her etterhvert, om noen skulle lure ;) En liten ide til Halloween..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ForsvinnendeSaus

Nei det gjør den ikke for den forsvant i går ;-). Smakte ok og alt det der så den hadde nok holdt ei stund!

(Men jeg kan ikke ha ting liggende i frys og kjøleskap for da glemmer jeg det bare)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...