Peker Skrevet 8. oktober 2009 #1 Del Skrevet 8. oktober 2009 Jeg er ikke en tradisjonell dagbokskriver, men vil gjerne ha min lille krok på nettet hvor jeg har linker og huskelister og ting og tang jeg har lyst å ha lett tilgang til på ett brett. Det er det nærmeste en obsessive compulsive listeskriver kommer dagboksjangeren Beklager at denne tråden kommer til å ha lav underholdningsverdi for dem som måtte forville seg inn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peker Skrevet 8. oktober 2009 Forfatter #2 Del Skrevet 8. oktober 2009 Matsider på nettet: bbcgoodfood www.epicurious.com dinmat artoftaste aperitif peppernett Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peker Skrevet 8. oktober 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 8. oktober 2009 (endret) Økonomisk skandaleforebygging dinepenger, VG dine penger, student Sparetips, tråd på KG tilbudsweb lånekassen Gjeld, raskere nedbetaling økonomiguiden Endret 8. oktober 2009 av Peker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peker Skrevet 9. oktober 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 9. oktober 2009 Potet- purre og kikertsuppe, Jamie, funnet på KG: 350 g kikerter - bløtlagt over natten 1 potet - skrelt 5 purrer - i tynne skiver olivenolje og en klatt smør 2 hvitløksbåter 8,5 dl hønsebuljong (eller skikkelig kraft hvis du har det) salt og pepper revet parmesan extra virgin olivenolje Kok kikertene sammen med poteten i 1 time. Sil av kokevannet. Ha smør og olje i en gryte og la purre og hvitløk surrre i blandingen til det har blitt mørt. Tilsett salt, kokte kikerter og potet og hell på 2/3 av hønsebuljongen. Kok i 15 min. Mix halvparten av suppen med en stavmixer. Spe eventuelt med mer buljong til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. Øs opp i serveringsboller og dryss over rikelig med revet parmesan. Ringle til slutt over litt god extra virgin olivenolje. Server med godt brød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peker Skrevet 9. oktober 2009 Forfatter #5 Del Skrevet 9. oktober 2009 (endret) Kopiert fra Eurydike: Provençalsk grønnsakssuppe med byggryn og linser 60 gram byggryn 60 gram Puy-linser 1 løk 1 selleristang 1 liten purre 2 gulrøtter 1 boks hermetiske tomater ca. 12 dl vann eller grønnsakskraft 3 fedd hvitløk timian olivenolje salt og pepper Legg byggryn i vann over natten. Surr finhakkede grønnsaker (- purre), hvitløk og timian i oljen, tilsett tomater, vann, linser og byggryn og kok ca. 35 min, eller til gryn/linser er møre. Ha purre i de siste 15 min av koketiden, og gjerne en neve hakket frisk basilikum eller bladpersille tilslutt, om du har. Server med litt extra virgin olivenolje på toppen. Link, linsesalat, Piaf Endret 9. oktober 2009 av Peker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peker Skrevet 9. oktober 2009 Forfatter #6 Del Skrevet 9. oktober 2009 Byggryn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pbrina Skrevet 11. oktober 2009 #7 Del Skrevet 11. oktober 2009 For en fantastisk god idé, det å samle lure ting i en nettdagbok! Jeg kommer til å kopiere dette tvert og uhemmet fra deg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peker Skrevet 12. oktober 2009 Forfatter #8 Del Skrevet 12. oktober 2009 Det er du hjertelig velkommen til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå