Gå til innhold

...


Gjest Erica

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:goodbye:

Her vil jeg gjerne følge med! Jeg var i akkurat samme situasjon i vinter, da jeg plutselig var singel etter å ha vært i samme forhold i åtte år.

Jeg startet også dagboka mi her inne når samboeren flyttet ut, og det hjalp meg utrolig i begynnelsen. Deilig med et sted å få ut tanker og følelser, og det å skrive det ned hjalp meg ogå til å få orden på tankene. Var mange innlegg i begynnelsen som begynte som et salig kaos, men endte opp som rimelig rasjonelle etterhvert som jeg skrev. Dessuten er det alltid deilig å få tilbakemeldinger på det man skriver, og da gjerne fra folk som ikke kjenner meg fra før.

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper i alle fall at det er oppnåelig, for det var ikke noen voldsomme krav der altså. Det er lov å drømme om at vi treffer en mann som fyller de ønskene vi har, eller en mann som er så fantastisk at det blir ubetydelig at han faller gjennom på et punkt eller to.

Syns forøvrig det var interessant å lese at dine ønsker er så totalt ulike mine, og jeg regner med at jeg kan lese ganske mye om hvordan eksen din er ut fra listen din. Jeg var derimot sammen med en kjedelig, fornuftig og økonomisk fyr, så jeg ønsker meg en som er sosial, besluttsomt, initiativrik og spontan - altså det totalt motsatte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...