Gjest Gjest Skrevet 29. september 2009 #1 Del Skrevet 29. september 2009 mat med fløtesaus generelt:kan det fryses ned? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Hilde_* Skrevet 29. september 2009 #2 Del Skrevet 29. september 2009 Jada! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 29. september 2009 #3 Del Skrevet 29. september 2009 Går helt fint. Men er det veldig sausete, kan det lønne seg å fryse i plastposer som du fyller i slik at det ikke blir for tykt lag 3-4 cm. Da tiner det fortere - du kan legge posen i lunkent vann, og slipper at mikrobølger gjør enkelte kjøttbiter tørre og seige. Lager du porsjoner for fryseren, kan du med fordel ha litt mindre og tjukkere saus, og tilsette fersk fløte ved oppvarmingen. Dette senker ytterligere tinetiden, og fløten leder varme suverent inn i nesten tinte biter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Numi* Skrevet 29. september 2009 #4 Del Skrevet 29. september 2009 Noen ganger tror jeg at Kamikatze er et levende leksikon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 1. oktober 2009 #5 Del Skrevet 1. oktober 2009 Noen ganger tror jeg at Kamikatze er et levende leksikon. Åh, det var den søteste sarkasme jeg har hørt på lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 1. oktober 2009 #6 Del Skrevet 1. oktober 2009 Går helt fint, men mat med fett i, som f.eks. fløte, tåler ikke å oppbevares i "evigheter" selv om den er frosset, så du bør merke pakken med dato og passe på å spise den innen 2 - 3 måneder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 1. oktober 2009 #7 Del Skrevet 1. oktober 2009 Takk:) ts Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå