Shelly Skrevet 23. april 2002 #1 Skrevet 23. april 2002 Noen som har oppskrift på det? Jeg har hørt det skal være veldig godt 12
Gjest Lea Skrevet 23. april 2002 #2 Skrevet 23. april 2002 1 kopp er lik 2.5 desiliter.... per definisjon... 2 kopper rostet brødrasp ( Lange brød ell. dvs. finmalt grovbrød. som raspes og tørkes på egen ovn) 4 kopper kulturmelk -- pause 1 : la brødrasp bløtes i melken i 20 minutter. ( først tørke så bløte... disse Bergenserne) Så: Tilsett: 4 kopper hvetemel 3 kopper sukker 200 gram smeltet smør ... 4 tsk Natron 8 tsk kanel ( 1 8 tsk's pose ... ) Stekes ved 180 grader i 20-60 minutter avh. av areal på langpanne. Glaur: 4dl melis vann og GODT med romesens ( 8 dråper ) Fant denne på nettet. Kan det være noe sånt? har aldri smakt denne kaken jeg!12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå