Gjest jente93 Skrevet 14. september 2009 #1 Del Skrevet 14. september 2009 Hei! Jeg har bestemt meg for å lage grove, super sunne rundstykker i morgen. Jeg har to oppskrifter, men vet ikke hvilken av dem som er sunnest og som inneholder færrest kalorier. Kan du hjelpe meg? Oppskrift 1: 1 pk gjær 6-7 dl vann 4 ss olje 3 dl havregryn En del sammalt hvete, sammalt rug, litt linfrø, solsikkekjerner og litt vanlig hvetemel på slutten til du får en saftig tung deig. La den heve i 45 minutter, og etterheve i 35 minutter. Egg til pensling. Stekes på 200 grader i ca. 10 minutter. Oppskrift 2: 1 pk gjær 5 dl vann 2 ts salt 4 dl sammalt hvete, grov 4 dl grovbakstmel 1,5 dl kruskakli 1,5 dl sammalt rug 1 l havregryn Hevin 30 minutter, etterhev 20 minutter. Egg til pensling og solsikkekjerner, linfrø eller havregryn til dryss. Stekes på 250 grader i 10-15 minutter. Så, hvilken oppskrift mener du er den sunneste, og/eller med færrest kalorier? Er det evt. noe jeg kan droppe eller endre som gjør en av oppskriftene enda sunnere? Tusen takk for hjelp :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå