Møffi Skrevet 14. september 2009 #1 Del Skrevet 14. september 2009 Ei venninne spiser skinnet på fisken, mens jeg nøyer med med gulrotskall samt til nøds kyllingskinn... Hva spiser dere av "naturlig emballasje"? Hvorfor? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Slem_Pike Skrevet 14. september 2009 #2 Del Skrevet 14. september 2009 Spiser skinn på det meste egentlig, iallefall på kylling og fisk. Spiser gulrot og potet skall om det er vaska og kokt... Hvorfor...? Tja.. Syns det er godt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. september 2009 #3 Del Skrevet 14. september 2009 Potetskall hvis det er rene poteter og hvis de er ovnsstekte. Synes det er godt. Ellers spiser jeg ikke engang pæreskall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LaFemme Skrevet 14. september 2009 #4 Del Skrevet 14. september 2009 Potetskall, kyllingskinn, skallet på epler, pærer osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. september 2009 #5 Del Skrevet 14. september 2009 Jeg spiser alt av frukt-/ grøntskall, bortsett fra de selvfølgelige som banan og vannmelon, da. Og spiser både kylling- og fiskeskinn om det er sprøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. september 2009 #6 Del Skrevet 15. september 2009 Spiser potetskall og skall på fukt. Jeg spiser også svor til jul som jo er griseskinn... Kylling og fiskeskinn spiser jeg ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spinell Skrevet 15. september 2009 #7 Del Skrevet 15. september 2009 Jeg spiser skallet/skinnet på frukt (unntatt bananer, melon, appelsin osv, som nevnt over), men ikke på rotfrukter/grønnsaker som poteter, gulrøtter, rødbeter og kålrot. Kylling- og fiskeskinn og svor kan til nød gå hvis det er sprøstekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frosk Skrevet 15. september 2009 #8 Del Skrevet 15. september 2009 Spiser skall på frukt, unntatt de selvfølgelige (appelsiner, kiwi, meloner og denslags) - grønnsaker blir som regel skrellet. Av animalske produkter spiser jeg verken skinn eller ... innholdet i skinnet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fortunatus Skrevet 15. september 2009 #9 Del Skrevet 15. september 2009 spiser ikke skinn på fugl og fisk, heller ikke på kokte grønnsaker. Men frukt spiser jeg skallet på, utenom de selvfølgelige (melon, banan osv) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå