Gå til innhold

Skinn og skall - hva spiser dere?


Møffi

Anbefalte innlegg

Ei venninne spiser skinnet på fisken, mens jeg nøyer med med gulrotskall samt til nøds kyllingskinn...

Hva spiser dere av "naturlig emballasje"? Hvorfor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Slem_Pike

Spiser skinn på det meste egentlig, iallefall på kylling og fisk. Spiser gulrot og potet skall om det er vaska og kokt...

Hvorfor...? Tja.. Syns det er godt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser alt av frukt-/ grøntskall, bortsett fra de selvfølgelige som banan og vannmelon, da. Og spiser både kylling- og fiskeskinn om det er sprøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg spiser skallet/skinnet på frukt (unntatt bananer, melon, appelsin osv, som nevnt over), men ikke på rotfrukter/grønnsaker som poteter, gulrøtter, rødbeter og kålrot.

Kylling- og fiskeskinn og svor kan til nød gå hvis det er sprøstekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiser skall på frukt, unntatt de selvfølgelige (appelsiner, kiwi, meloner og denslags) - grønnsaker blir som regel skrellet.

Av animalske produkter spiser jeg verken skinn eller ... innholdet i skinnet. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

spiser ikke skinn på fugl og fisk, heller ikke på kokte grønnsaker.

Men frukt spiser jeg skallet på, utenom de selvfølgelige (melon, banan osv)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...