Gå til innhold

Strekkmerker


LilleRamona

Anbefalte innlegg

Beklager min forfengelighet, men i dag på morran våknet jeg med minst femti strekkmerker (ser hvertfall ut som strekkmerker) på magen, og er foreløpig litt i sjokk.

Jeg er jo bare 21 uker på vei, veier to-tre kilo MINDRE enn før jeg ble gravid, og magen min er ikke større enn den blir etter en stor middag når jeg ikke er gravid.

Magen er riktignok myk og glatt og merkene kan kun sees, ikke kjennes, de ligner mer på gamle strekkmerker, og jeg har en teori (les: et håp :sukk:) om at det kan være brunfarge som flasser av som fører til disse lyse merkene.

Men hva med dere jenter, har dere fått strekkmerker enda? I så fall hvor langt er dere på vei, og hvor mye har dere lagt på dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Litt lykkelig i dag! :bolledeig:

I går da jeg skulle legge meg la jeg merke til at der strikken på tightsen hadde vært var det kommet frem bredere, større felter med blek hud, og det var tydelig at denne huden hadde helt vanlig hudstruktur, og i denne "stripa" lignet det ikke lenger på strekkmerker. :)

Så jeg antar at teorien min stemmer om at det er liksom det øverste laget som sakte "dør" pga solskader (var i Tyrkia og magen fikk ekstremt mye sol), og at i tiden mellom jeg solte meg siste gang og dette mønsteret begynte å oppstå så har magen blitt større, og derfor har det tørre hudlaget øverst vært for svakt til å holde seg sammen, og ny hud som ikke har fått sol har dukket frem i mellomrommene som har oppstått.

Resten av magen ser like ille ut som før da, men det kommer vel til å flasse av mer og mer, og jeg innrømmer gjerne at jeg er veldig letta!

Jeg mener ikke at strekkmerker er verdens undergang altså, men å våkne en morra og plutselig ha femti nye på en gang, det kan vel få selv den beste til å bli litt satt ut? :Nikke:

Så nå kan jeg slappe av en stund, og vente på at de kommer på en mer naturlig måte, når magen begynner å bli skikkelig strukket, og hvis noen der oppe :engel: leser dette så tar jeg gjerne ett om gangen, så jeg kan bli vant til det! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...