Gå til innhold

Slik blir risottoen perfekt


gard

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Veldig mange gode risottoer å lage. Anbefaler en sopprisotto med kantarell og steinsopp. Bruker man størket steinsopp så ta vare på bløtevannet og bruk det som endel av kokevannet til risen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig mange gode risottoer å lage. Anbefaler en sopprisotto med kantarell og steinsopp. Bruker man størket steinsopp så ta vare på bløtevannet og bruk det som endel av kokevannet til risen.

Det var som jeg skulle sagt det selv :-) Jeg pleier å lage med steinsopp og pancetta...det blir nydelig :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...