gard Skrevet 20. august 2009 #1 Del Skrevet 20. august 2009 Hei Jeg fant denne artikkelen idag: http://www.klikk.no/mat/spise/article491972.ece . Kan være greit å lese gjennom dersom du skal lage risotto for første gang ;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 20. august 2009 #2 Del Skrevet 20. august 2009 Veldig mange gode risottoer å lage. Anbefaler en sopprisotto med kantarell og steinsopp. Bruker man størket steinsopp så ta vare på bløtevannet og bruk det som endel av kokevannet til risen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gard Skrevet 20. august 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 20. august 2009 Veldig mange gode risottoer å lage. Anbefaler en sopprisotto med kantarell og steinsopp. Bruker man størket steinsopp så ta vare på bløtevannet og bruk det som endel av kokevannet til risen. Det var som jeg skulle sagt det selv :-) Jeg pleier å lage med steinsopp og pancetta...det blir nydelig :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå