Gå til innhold

Fjerne kattehår?


Gjest Gjest_Pepsi_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Pepsi_*

Heia!

Katten vår har begynt å røyte mye,

og det ligger hår overalt etter ham, både på sofaputer ++

Og på lakenet vårt, da han har ligget litt i senga.

Noen som vet om det bare er å vaske lakenet som vanlig i maskin,

og så forsvinner hårene i vask?

Eller må jeg fjerne hårene med klesrulle før vask??

Håper på råd, blir sprø snart.. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heia,har ingen dyr men venner har så det holder.For det første gre katten hver dag og den har jo ingenting i senga de å gjøre.Du må prøve å fjerne de fleste ¨åra før du hiver det i mawskinen,ser naboens laken henger ute når det er vaska med kattehår!Ikke mye delikat.Kok det på 95.Og under den værste tiden hadde jeg hatt katten på ett eget teppe når den er inne.Ellers får du ta fatt støvsugeren hver dag i 2 timer som naboen min må med huset fullt av dyr,He he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lille-pus

Tips: Du kan jo prøve å kjøre lakenet i tørketrommelen når det kommer ut av vaskemaskinen. Ulempen er selvsagt at du garantert må tømme filteret i tørketrommelen etterpå (for der vil de fleste hårene sitte) :)

I tillegg bør du jo absolutt gre eller børste pusen din (helst hver dag).

Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi slet med ei katt som røyta veldig her for et par måneder siden. Vi gikk da til anskaffelse av en spesialbørste, som børster underhårene. Den er helt rå! Følte nesten at vi satt igjen med halve katta i bare hår etter første børsting. Børsten koster litt da, nesten 500 kroner. Men fy, den gjorde susen! Den har metalltagger, og ser mer ut som en kam enn en tradisjonell børste egentlig. Spør på dyrebutikken.

Samtidig kjøpte vi inn en egen "katteseng", en god og myk greie uten tak. Vi kjøpte også inn to ulike sprayer, en sitrusspray som brukes der vi vil at katta skal holde seg unna og en spray kattene liker som vi brukte i "kattesenga". Det funker som bare rakkern! Vi sprayer senga hennes innimellom med den gode sprayen. Nå er hun blitt så glad i senga si at hun bare ligger der. Sofaen, som tidligere var dekket av kattehår, er nå helt fin. Den sprayer vi innimellom med sitrussprayen. Til å begynne med sprayet vi daglig, nå trenger vi ikke det. For nå foretrekker katta sin egen plass. Anbefales.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...