BareBea Skrevet 18. august 2009 #1 Del Skrevet 18. august 2009 Har plukket noen liter med rips, men hvordan bruker dere det med unntak av ripsgele og saft? Trenger tips her. Har tenk på pai med vanligekrem og rips på toppen. Men er redd det vil bli for surt.. noen med erfaring? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. august 2009 #2 Del Skrevet 18. august 2009 Jeg elsker rips og synes ikke det er spesielt surt så jeg synes paien din høres ut som en kjempegod ide. Min favoritt er ganske enkelt fersk rips med vaniljesaus fra Tine. Mannen min bruker sukker på men jeg liker den sure ripsen sammen med den søte vaniljesausen og dropper sukkeret. Denne enkle desserten blir jo ganske lik paien din så det blir nok kjempegodt og så kan du jo evt. se om du må sukre litt eller ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå