Gjest Rettpåsak Skrevet 13. august 2009 #1 Del Skrevet 13. august 2009 Hvordan kan jeg få de bananene jeg kjøper til å holde seg bedre? Bruker å kjøpe FirstPrice på enten Kiwi eller REMA 1000 (billig), men de holder seg ikke særlig bra.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 13. august 2009 #2 Del Skrevet 13. august 2009 Unngå å legge de sammen med epler og pærer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 13. august 2009 #3 Del Skrevet 13. august 2009 Bananer skal spises, ikke oppbevares i ukesvis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
brumma* Skrevet 13. august 2009 #4 Del Skrevet 13. august 2009 Jeg synes de holder ekstra lenge i kjøleskapet. Skallet blir riktignok stygt i fargen, men innholdet ser ut som, og smaker, som normalt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 13. august 2009 #5 Del Skrevet 13. august 2009 Og sånn ellers er vel "billigbananene" ganske overmodne når de tas ut av butikken? Da obbevares de nok best i fryseren og spises i smoothie.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernekyss Skrevet 13. august 2009 #6 Del Skrevet 13. august 2009 Rettpåsak: hvis du kjøper inn mindre mengder av gangen, unngår du nok at både bananene og spinaten blir dårlig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 14. august 2009 #7 Del Skrevet 14. august 2009 Og sånn ellers er vel "billigbananene" ganske overmodne når de tas ut av butikken? Da obbevares de nok best i fryseren og spises i smoothie.. Det er ikke noen gjennomgående forskjell på modenhetsgraden på billigbananer og de andre bananene nei - og om det er det ser man det jo. Noe som kan påvirke dette er at bananer pakket i pose (som bl.a. billigbananer ofte er) modnes fortere om de blir i posen. Den beste oppbevaringen for bananer er romtemperatur og ikke sammen med annen frukt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Rettpåsak Skrevet 14. august 2009 #8 Del Skrevet 14. august 2009 Takk for tips. Noen fler forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 15. august 2009 #9 Del Skrevet 15. august 2009 Frys dem! og bruk dem i matlagning senere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 15. august 2009 #10 Del Skrevet 15. august 2009 Frys dem! og bruk dem i matlagning senere.Oppskåret, frossen banan er veldig godt i f.eks. smoothies Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
monkeyhub Skrevet 17. august 2009 #11 Del Skrevet 17. august 2009 Lokalbutikken her eg bor selger ofte bananer billig om mandagen. Typisk bananer som har ligget over helgen og blitt litt misfarget i skallet. Får ofte flere kilo for 10 kr. Vil ikkje påstå eg er en gjerrigknark, men slår ofte til på dette tilbudet. Spiser noen, fryser noen, baker banankake osv. Blir alltid kvitt de:) Poenget mitt er at de holder seg ofte mye lenger enn en skulle tro, men da må en tolerere at skallet er brunt. De er like gode inni;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå